ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Nintendo Switch je došao do vrhunca? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Nintendo Switch je došao do vrhunca?

Autor Ivan Vukić

Nintendo je jedna od tvrtki koje imaju smjelosti, pokazuje povijest

 Nintendo-Switch-OLED-nova-konzola-3 Izvor: Nintendo

Kad bi postojala nagrada za smjelost u industriji videoigara, Nintendo bi sigurno bio serijski pobjednik. Nakon što nije uspjela ponoviti uspjeh Wii-ja koji se kontrolira pokretom s modelom konzole Wii U (koji je lansiran 2012. i prekinut pet razočaravajućih godina kasnije), japanska se tvrtka mogla vratiti na provjerenu formulu sa svojom sljedećom konzolom.

Nintendo je duplicirao jednu od istaknutih značajki modela Wii U, tj. gamepad sa zaslonom, i pretvorio svoju sljedeću konzolu u potpuni hibrid između kućne i ručne konzole. I tako je stigao do velikog uspjeha.

Što se događalo s Nintendo Wii i što bi se moglo dogoditi Nintendo Switch konzolom kroz deset godina objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada saznajte koja je igraća konzola hakirana. Osnova svake njege počinje s kvalitetnim čišćenjem lica, a od sada to možete učiniti putem zanimljivog uređaja. Njihovo suparništvo datira još iz pionirskih dana osobnih računala - Microsoft je ponovno ispred Applea, zauzevši titulu najvrjednije javne tvrtke na svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI