KONAČNO: Punjenje automobila bez upotrebe aplikacije ili kartice za punjenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONAČNO: Punjenje automobila bez upotrebe aplikacije ili kartice za punjenje

Autor Krunoslav Ćosić

Mnogim vlasnicima električnih vozila nije praktično punjenje. Izgleda da stiže rješenje

 Punjenje Renault Twingo.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ako ste vlasnik električnog automobila i pametnog telefona onda na njemu imate barem šest mobilnih aplikacija koje omogućuju punjenje baterije. Bez kartice ili aplikacije na većini mjesta punjenje nije niti moguće.

Stoga se novost koju Google planira uvesti u aplikaciju Maps (Karte) čini kao spas. Google Karte bi uskoro mogle prikazivati Plug and Charge lokacije za punjenje električnih vozila. Plug and Charge super je praktičan način punjenja vašeg električnog vozila, a Google Maps uključuje se u ovu akciju.

Tehnologija Plug and Charge omogućuje punjenje bez upotrebe aplikacije ili kartice jer umjesto toga plaćanje učinkovito obavlja automobil.

 Google Maps Eco-friendly ruta.jpg Izvor: Google Maps

Google Maps nudi niz značajki za vlasnike električnih vozila (EV) kao što je prikazivanje stanica za punjenje u blizini, brzine punjenja navedenih postaja i još mnogo toga. Međutim, nedavno ažuriranje Google karata sugerira da će aplikacija dobiti još jednu zgodnu opciju vezanu uz električna vozila.

Pogled u APK pomaže u predviđanju značajki koje bi mogle stići u budućnosti na temelju koda koji je već vidljiv. Međutim, moguće je i da takve značajke ne dođu do javne objave. Verzija 111.15.103 aplikacije Google Maps za Android pokazuje da bi Google mogao prikazati stanice za punjenje s mogućnostima Plug and Charge.

 charge spot,auto,ecologic,office,supply,electric car,cable,energ Izvor: Shutterstock

Punjenje automobila bez upotrebe aplikacije ili kartice za punjenje omogućilo bi da automobil sam upravlja procesom plaćanja. Prema izjavama iz BMW-a autentifikacija vozila ne zahtijeva ne bi zahtijevala niti internetsku vezu, što je čini praktičnom za mjesta kao što su podzemne garaže.

Plug and Charge tehnologija punjenja trenutno je dostupna na vozilima nekoliko proizvođača kao što su BMW, Ford, GM i Mercedes. Sigurno će mnoge razveseliti informacija kako Google također prihvaća taj standard, potencijalno dajući korisnicima opcije za jednostavno punjenje električnih vozila.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI