BURGER KING: Nude lijek za mamurluk na kraju godine | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BURGER KING: Nude lijek za mamurluk na kraju godine

Autor Ivan Vukić

Tehničar nazvan Hangover Whopper predlaže kombinirani obrok za rješenje

 Burger King Hangover Whopper (1).jpg Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Poznati lanac brze hrane Burger King kažu da mogu pomoći onima koji pate od mamurluka te za sve koji će tijekom Nove godine odnosno dan poslije imati problema - imaju rješenje.

Rješenje za mamurluk možete dobiti samo ako ćete Novu provesti u Brazilu jer samo će tamo Burger King ponuditi jednu naprednu značajku za što vam je potreban vaš pametni telefon na kojem vjerojatno i čitate ovaj članak.

Korištenjem prepoznavanja lica pružit će, kažu, najbolji obrok za lijek. Ponudit će kupcima mogućnost proučavanja lica zamagljenih očiju, a to će se moći isprobati u posebnom odjeljku aplikacije ili web stranice tvrtke.

 Burger King Hangover Whopper (3).jpg Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

 Burger King Hangover Whopper (4).jpg Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Kažu da su opremljeni softverom za procjenu koliko netko izgleda mamurno. Tehničar nazvan Hangover Whopper zatim predlaže kombinirani obrok za rješavanje mamurluka. I usput će ponuditi popust uz kupon.

Glasnogovornik je objasnio: “Na kraju godine svaki taj dan je petak i mamurluk počinje. “Burger King predstavlja Hangover Whopper, tehnologiju koja skenira vašu razinu mamurluka i nudi popust na idealnu kombinaciju za pomoć u borbi protiv mamurluka.

 Burger King Hangover Whopper (2).jpg Izvor: Burger King / Ferrari / Profimedia

Dostupno je za zabavu krajem ove godine i za one druge prilike kada vas uhvati mamurluk! Kampanja traje do 2. siječnja 2024.

Kako smo spomenuli, popusti vrijede samo za narudžbe za dostavu u Brazilu, ali skeniranje lica može se obaviti na mobilnoj aplikaciji tvrtke kao i na namjenskoj web stranici u bilo kojoj zemlji. Pa, slobodno isprobajte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI