PERILICA I SUŠILICA: Nema više gnjavaže s pranjem rublja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PERILICA I SUŠILICA: Nema više gnjavaže s pranjem rublja

Autor Krunoslav Ćosić

Novi način i iskustva pranja rublja dostupni su uz LG WashCombo

 LG WashCombo (1).jpg Izvor: LG

Mnogima je pranje rublja posao za koji baš i nemaju previše vremena, a naročito ako taj posao zahtijeva dosta vremena i truda. Obično je to dugotrajan proces koji se sastoji od više koraka u kojima sve treba biit čisto i suho.

Kako bi nas oslobodio neugodnijih aspekata ovog ključnog zadatka LG predstavlja WashCombo sve-u-jednom perilicu/sušilicu. To je najnoviji dodatak liniji naprednih rješenja za pranje rublja, a trenutno je dostupan u Sjedinjenim Državama.

 LG WashCombo (3).jpg Izvor: LG

Ovaj novi proizvod revolucionira iskustvo pranja rublja kao uređaj koji štedi vrijeme i koji se može pohvaliti visokom učinkovitošću, približavajući nas snu o kući bez rada.

Kako pojašnjavaju iz LG-ja, WashCombo besprijekorno integrira perilicu i sušilicu rublja u jedan prostorno prihvatljiv uređaj koji štedi vrijeme i pojednostavljuje cijeli proces pranja rublja. LG-jev višenamjenski uređaj pokreće kompletan ciklus pranja i sušenja za manje od dva sata, bez potrebe za prebacivanjem odjeće iz jednog uređaja u drugi.

 LG WashCombo (5).jpg Izvor: LG

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu bez otvora sa standardnim utikačem od 120 V inovativno rješenje za pranje rublja nudi izvanrednu fleksibilnost instalacije i osigurava idealnu upotrebu vašeg dragocjenog unutarnjeg prostora.

S LG-jevom renomiranom tehnologijom Inverter HeatPump i Direct Drive Motorom, WashCombo pruža tihu izvedbu uz maksimalnu učinkovitost, koristeći do 60 posto manje energije od modela s ventilacijom.

Opremljen ugrađenim senzorima i AI tehnologijom može detektirati teksturu tkanine, razinu zaprljanosti i veličinu punjenja, a zatim automatski odabrati najbolje postavke (pokreti pranja i sušenja, temperature i više) kako bi pružio naprednu njegu tkanine i izvanredne rezultate pranja rublja.

 LG WashCombo (2).jpg Izvor: LG

WashCombo uz veliki kapacitet može podnijeti veći teret – čak i glomaznu jorgansku posteljinu. LG-jeva najnovija perilica/sušilica također predstavlja praktičnu kontrolu s tehnologijom ThinQ. Aplikacija ThinQ nudi rješenja za moguće probleme, sprječava zlouporabu proizvoda i omogućuje jednostavno održavanje.

Kroz AI Speaker Connectivity aplikacija omogućuje nadzor i daljinsko upravljanje vašim proizvodima jednostavnim glasovnim naređivanjem kroz Amazon Alexa ili Google Assistant. Štoviše, možete preuzeti dodatne cikluse i pristupiti Smart Diagnosis i korisničkoj podršci putem aplikacije, poboljšavajući cjelokupno korisničko iskustvo i čineći život – i pranje rublja – puno lakšim.

 LG WashCombo (4).jpg Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI