Umjetna inteligencija preporučuje kako urediti stan | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Umjetna inteligencija preporučuje kako urediti stan

Autor Igor Martić

Od sada svatko može biti dizajner interijera, a AI će raspoznati i različite stilove

 Umjetna inteligencija interijer (7).jpg Izvor: Homee AI / Ferrari / Profimedia

Korisnici jednostavno otvore kameru na svom pametnom telefonu i pomoću nje razgledaju prostoriju koju žele redizajnirati. Umjetna inteligencija temeljena na oblaku u aplikaciji skenira sobu u 3D, uči njezine dimenzije i trenutni izgled i dizajn.

Opis je to sve većeg broja aplikacija koje uz umjetnu inteligenciju mogu od bilo koga pretvoriti dizajnera interijera. Svatko s pametnim telefonom u rukama može preurediti svoj dom u nešto bolje i poželjnije.

 Umjetna inteligencija interijer (6).jpg Izvor: Homee AI / Ferrari / Profimedia

 Umjetna inteligencija interijer (3).jpg Izvor: Homee AI / Ferrari / Profimedia

Korisnici kroz aplikaciju mogu uklanjati, rotirati ili pomicati vlastiti namještaj jednostavnim klikom na skeniranje. Umjetna će inteligencija generirati novu sliku, imajući na umu mjere sobe.

Softver također može zamijeniti sobni namještaj komadima za koje misli da bi bolje odgovarali sobi, kako bi sve bilo u skladu s rasporedom, dizajnom i dimenzijama sobe. AI će preporučiti stil koji će odgovarati sobi, a ukoliko procijeni da se radi o skupocjenom namještaju i uređenjuAI bi mogao preporučiti luksuzniji stil.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI