NOVI YARIS: Ima pristup navigacijskom sustavu temeljenom na oblaku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI YARIS: Ima pristup navigacijskom sustavu temeljenom na oblaku

Autor Krunoslav Ćosić

Omogućena je lakša navigacija s najnovijim informacijama o rutama, događajima u prometu i kašnjenjima

 Toyota Yaris (3).jpg Izvor: Toyota

Toyota je predstavila novi Yaris, a osim standardnih unaprjeđenja poput više snage i bržeg ubrzavanja proširene su napredne značajke sigurnosti i pomoći u vožnji. Tu je i najnovije digitalno korisničko iskustvo i pametni digitalni ključ temeljen na aplikaciji za pametni telefon.

Pametni ključ odnosno Smart Digital Key povezan s Toyotinom MyToyota aplikacijom omogućuje pristup za do pet korisnika koji mogu pristupiti vozilu koristeći svoj pametni telefon. Dizajniran je za potpunu praktičnost: možete zaključati, otključati ili pokrenuti vozilo bez potrebe da vadite telefon iz torbe ili džepa.

 Toyota Yaris (5).jpg Izvor: Toyota

Nova Toyota Yaris ima najnoviji multimedijski paket Toyota Smart Connect dizajniran za lakše, intuitivnije upravljanje sa sučeljem koje brzo reagira. Uključuje pristup navigacijskom sustavu temeljenom na oblaku koji pomaže osigurati vremenski učinkovito planiranje putovanja s najnovijim informacijama o rutama, događajima u prometu i kašnjenjima.

Toyota T-Mate obuhvaća sve napredne značajke koje novi Yaris čine sigurnijim i lakšim za vožnju i parkiranje, značajke koje su s novim i poboljšanim funkcijama postale učinkovitije nego ikad. To uključuje najnoviju generaciju sustava pomoći u vožnji Toyota Safety Sense.

Današnji kupci žele jednostavnu, besprijekornu vezu s pametnim telefonom kada koriste svoj automobil, a u novom Yarisu to ne može biti jednostavnije s bežičnom integracijom za sustave Apple CarPlay i Android Auto.

 Toyota Yaris (2).jpg Izvor: Toyota

Toyota također čini život lakšim i jednostavnijim isporukom nadogradnji softvera za multimedijske funkcije i napredne sigurnosne značajke bežičnim putem pomoću podatkovnog komunikacijskog modula automobila. Preuzimanje nadogradnji i instaliranje omogućeno je kada to odgovara vlasniku, bez potrebe da se automobil vozi u servisni centar.

Ovisno o razini modela ugrađen je digitalni zaslon s instrumentima za vozača od 7 ili 12,3 inča. Oba imaju oštro definiranu grafiku u boji koja se lako čita u svim uvjetima osvjetljenja. Verzija od 12,3 inča može se prilagoditi vozačevim željama za sadržaj informacija i stil prezentacije.

 Toyota Yaris (4).jpg Izvor: Toyota

Nudi se 12 opcija uzorka prikaza, s lijevim, središnjim i desnim zaslonom s više informacija. Daljnja prilagodba omogućena je izborom od četiri teme zaslona – Casual, Smart, Tough i Sporty – s jednim, dva ili bez brojčanika.

Ključna promjena kod automobila B-segmenta je uvođenje novog hibridnog sklopa mjenjač-diferencijal sa snažnijim električnim motorom-generatorom (povećanje snage s 59 kW na 62 kW), zajedno s prilagodbama softvera i hardvera u jedinici za upravljanje snagom (PCU). Rezultat je povećanje ukupne snage sustava od 12%, sa 116 KS / 85 kW na 130 KS / 96 kW.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI