U 2025. dolazi novo izdanje Pokémon Legends: Z-A | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U 2025. dolazi novo izdanje Pokémon Legends: Z-A

Autor Igor Martić

Za sada nema baš puno detalja, ali se zna da će se radnja nove igre odvijati u Lumiose Cityju

 Pokémon Legends Z-A (2).jpg Izvor: Youtube

Radi se na sljedećoj velikoj igri Pokémon u kojoj će se igrati X i Y, a igra bi sljedeće godine trebala biti lansirana u cijelom svijetu.

Za sada nema mnogo detalja, ali igra će se zvati Pokémon Legends: Z-A, a odvija se u Lumiose Cityju, gdje su Pokémon X i Y iz 2013. postavljeni. Igru razvja Game Freak, a dolazi i na Nintendo Switch.

Iako se u teaser videu ne prikazuje nikakav stvarni gameplay mogu se vidjeti neke promjene koje dolaze u grad. Prema opisu na YouTubeu, igra se odvija dok je "u tijeku plan urbane obnove kako bi se grad oblikovao u mjesto koje pripada i ljudima i Pokémonima."

Pokémon Legends: Z-A izlazi istovremeno širom svijeta u 2025.!
Izvor: Youtube

U 2022. godini izašlo je izdanje Legends: Arceus te završilo s Violet and Scarlet tako da će nakon tri godine ovo biti prvo veće izdanje popularne franšize koja je već odavno zaludila svijet. Oba su izdanja bila dostupna na Switchu, a hibridna Nintendova konzola također je bila dom za Sword and Shield, koji je lansiran u 2019.

Istovremeno, sve je više glasina o nasljedniku konzole Swith, a dvojka bi trebala debitirati također u 2025. godini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI