AKO SE VOLITE IGRATI: U proljeće stižu četiri zanimljive igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO SE VOLITE IGRATI: U proljeće stižu četiri zanimljive igre

Autor Krunoslav Ćosić

Xbox igre će biti dostupne na platformama Nintendo Switch i Sony

 Hi-Fi RUSH.jpg Izvor: Youtube

Studiji koji su napravili te popularne igre oslonili su se na svoje iskustvo stvaranja igara za više platformi. Cilj je svjetove koje su kreirali otvoriti za još više igrača i zajednica. Na popisu su Pentiment, Hi-Fi RUSH, Grounded i Sea of Thieves.

Pentiment Obsidian Entertainmenta jedinstvena je, hvaljena i nagrađivana narativna pustolovna igra s upečatljivim vizualnim stilom inspiriranim samom poviješću. Dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 22. veljače 2024.

Pentiment: The First 16 Minutes of Gameplay
Izvor: Youtube

Hi-Fi RUSH, nagrađivana i omiljena akcijska igra temeljena na ritmu u kojoj se svijet sinkronizira s glazbom Tango Gameworks/Bethesda Softworks dolazi na PlayStation 5 19. ožujka u ponoć UTC, a prednarudžba je moguća unaprijed putem digitalnih kanala PlayStationa 5 22. veljače.

Hi-Fi RUSH Gameplay Walkthrough FULL GAME (4K 60FPS) No Commentary
Izvor: Youtube

Grounded – također od Obsidian Entertainmenta – avantura preživljavanja s 20 milijuna igrača stiže na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 16. travnja. Cross play bit će podržan na Xboxu, PlayStationu, Nintendo Switchu i PC-ju.

Grounded - Part 1 - A BEAUTIFUL NEW SURVIVAL GAME
Izvor: Youtube

Sea of Thieves, avanturistička igra od Rarea, stiže na PlayStation 5 30. travnja – i igrači PlayStationa 5 je od 22. veljače mogu dodati na listu želja. Nakon što je igra okupila strastvenu zajednicu od više od 35 milijuna igrača iz cijelog svijeta podrška za cross play ​​za Xbox, PlayStation i PC omogućit će igračima da dožive epske gusarske avanture s prijateljima na više platformi.

Welcome to Sea of Thieves (2024)
Izvor: Youtube

Četiri naslova pridružuju se franšizama kao što su Minecraft, Call of Duty, Overwatch i Diablo – dostupnima na više platformi. Uskoro će biti vrijeme za preživljavanje u dvorištu u igri Grounded dok će igrači PlayStationa početi živjeti piratski život u igri Sea of Thieves.

 Four Fan-Favorite Xbox Games Coming to Nintendo Switch and Sony Platforms.jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI