KONAČNO SMO VIDJELI I TO: Laptop s transparentnim zaslonom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONAČNO SMO VIDJELI I TO: Laptop s transparentnim zaslonom

Autor Krunoslav Ćosić

Lenovo je predstavio futuristički dokaz koncepta prijenosnog računala - ThinkBook Transparent Display Laptop Concept

 Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept (9).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

To je prvo prijenosno računalo u industriji sa 17,3-inčnim Micro-LED prozirnim zaslonom, a pruža potpuno iskustvo bez obruba i prozirnog zaslona. Ovo prijenosno računalo revolucionira iskustvo interakcije i stvaranja sa svojim izvanrednim prozirnim zaslonom.

Sa zaslonom bez obruba prozirno područje tipkovnice i naizgled lebdeći dizajn podloge, bez napora odiše osjećajem visokotehnološke jednostavnosti, podižući cjelokupno korisničko iskustvo. Briljantnost ovog prijenosnog računala leži u njegovoj inteligentnoj integraciji virtualnog i stvarnog.

 Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Kroz snagu sadržaja generiranog umjetnom inteligencijom (AIGC), prozirni zaslon otvara nove puteve radne suradnje i učinkovitosti omogućujući interakciju s fizičkim objektima i preklapanjem digitalnih informacija za stvaranje jedinstvenog sadržaja koji generiraju korisnici.

Prozirnost mu omogućuje da se bez napora prirodno integrira u svoje okruženje. Korisnici se mogu neprimjetno prebacivati između tipkovnice i ploče za crtanje pomoću podržane olovke, otključavajući nove razine kreativne učinkovitosti.

AI u kombinaciji s prozirnim zaslonima otvorit će nove načine rada s podacima i aplikacijama, nudeći prilike za razvoj novih značajki i faktora oblika.

 Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Micro-LED tehnologija nudi mnoge prednosti u razvoju prozirnih zaslona. Visoka zasićenost boja u kombinaciji s iznimnim kontrastom i svjetlinom zaslona od 1000 nita omogućuje optimalnu vidljivost i u zatvorenom i na otvorenom, što ga čini podjednako prikladnim za gotovo svako okruženje.

Tehnologija također nudi više mogućnosti u budućnosti s daljnjom optimizacijom kvalitete slike, trajnosti i podesive propusnosti kako bi se osigurala veća privatnost ili veća transparentnost za interakciju s objektima iz stvarnog svijeta.

Sa svojom sposobnošću prikazivanja videozapisa i dinamičnih slika prozirni zaslon neprimjetno se stapa i usklađuje s okolinom. Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept nije samo dokaz koncepta već prikazuje futurističku perspektivu računala s umjetnom inteligencijom spajajući digitalna i fizička okruženja koja mogu poboljšati korisnička iskustva na nezamislive načine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI