NOVI AI LAPTOP: Otključava neviđene mogućnosti u oblaku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI AI LAPTOP: Otključava neviđene mogućnosti u oblaku

Autor Krunoslav Ćosić

Honor je u Barceloni predstavio MagicBook Pro 16, novo prijenosno računalo nove razine s AI-jem za nova korisnička iskustva

 Honor MagicBook Pro 16 (4).jpg Izvor: Honor

Honor MagicBook Pro 16 pokreće Intel Core Ultra 7 procesor visokih performansi 155H, koji ima šest jezgri performansi, osam učinkovitih jezgri i dvije učinkovite jezgre niske potrošnje za isporuku iznimne računalne snage.

S namjenskom NVIDIA GeForce RTX 40 serijom GPU-a za prijenosna računala Honor MagicBook Pro 16 pruža nenadmašne performanse i besprijekorne mogućnosti multitaskinga uz stvaranje zadivljujućih slika.

Opremljen 16-inčnim Honor FullView zaslonom MagicBook Pro 16 nudi korisnicima ultra-jasno vizualno iskustvo s visokom rezolucijom od 3072 x 1920, 100% DCI-P3 i 100% sRGB širokom podrškom za raspon boja, uz iznimno brzo i fluidno iskustvo igranja zahvaljujući brzini osvježavanja do 165 Hz.

 Honor MagicBook Pro 16 (3).jpg Izvor: Honor

U srcu novog Windows 11 laptopa je umjetna inteligencija koje će redefinirati tradicionalni krajolik prijenosnih računala, kažu iz Honora. Na temelju Honorovih AI sposobnosti na razini platforme i zajedničkim naporima s tehnološkim partnerima kao što su Microsoft, Intel i NVIDIA Honor dovodi računala u eru AI računala, označavajući značajnu prekretnicu u računalstvu, nudeći korisnicima neusporedivo AI iskustvo i transformirajući njihove interakcije s uređajima .

U suradnji s Microsoftom Honor MagicBook Pro 16 ima optimizaciju resursa u stvarnom vremenu, povezivanje s više uređaja i niz AI značajki. AI otključava neviđene mogućnosti u oblaku, uređajima i svakodnevnim aplikacijama.

 Honor MagicBook Pro 16 (2).jpg Izvor: Honor

S lansiranjem Honorovog MagicBook Pro 16 dolazi snaga Windows i Azure Speech Services korisnicima, prikazujući potencijal AI-ja na uređaju i AI-ja temeljenog na oblaku koji rade zajedno kako bi pojedincima i organizacijama omogućili da postignu više.

Kroz dugogodišnju suradnju s Intelom Honor koristi prednosti novih Intel Core Ultra procesora za isporuku proizvoda s vrhunskim korisničkim iskustvom. Uz napredne performanse i energetsku učinkovitost Intel Core Ultra procesor uvodi eru AI računala s 3 AI motora: CPU, GPU i novi NPU.

Korisnici Honora sada mogu bez napora povezati svoje uređaje na različitim platformama, omogućujući besprijekornu suradnju. Ogledna značajka ove inovacije je Honorova sposobnost da pojednostavi proces prijenosa prozora s Android pametnog telefona na Windows PC ili Windows PC na Android tablet, što obično uključuje više koraka na drugim uređajima.

 Honor MagicBook Pro 16 (5).jpg Izvor: Honor

Uz AI koji radi iza scene korisnici sada mogu izvršiti ovaj zadatak sa samo jednim povlačenjem. Na primjer, mogu neprimjetno prenijeti prozore kao što su aplikacije za razmjenu poruka, sa svog Honor pametnog telefona na svoje računalo i odgovoriti izravno osiguravajući nesmetan tijek rada na svim uređajima.

Honorov MagicOS 8.0 revolucionira način na koji ljudi komuniciraju s uređajima iskorištavanjem naprednih AI mogućnosti, omogućujući besprijekornu suradnju i povezanost unutar ekosustava.

 Honor MagicBook Pro 16 (1).jpg Izvor: Honor

Uz prijenosno računalo smješteno u središtu MagicRing omogućuje sinkronizaciju i suradnju zadataka i obavijesti između različitih uređaja, osiguravajući besprijekorno iskustvo koje kombinira praktičnost i pristupačnost.

MagicRing je sposoban rukovati višestrukim istodobnim streamovima, uključujući audio/video, datoteke i poruke, dok neprimjetno integrira do osam međusobno povezanih značajki, uključujući Tethering, povezani zaslon, povezani ulaz, povezanu datoteku, povezani poziv, povezanu obavijest, povezanu kameru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI