Koristio ChatGPT na Tinderu i komunicirao s čak 5000 žena | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Koristio ChatGPT na Tinderu i komunicirao s čak 5000 žena

Autor Smartlife

To ne krši nikakvu Tinderovu poslovnu politiku ili pravila o autentičnosti

 Tinder (4).jpg Izvor: Tinder

Korisnik Tindera komunicirao je s 5000 žena istovremeno, a koristio je ChatGPT. Umjetna inteligencija pomaže i u traženju partnera već sada, a sigurno će biti korisna u skoroj budućnosti.

Umjetnu inteligenciju treba "osjetiti kroz cijelo iskustvo", od stvaranja profila i internetskih veza, do "pravih" veza i prvih spojeva, kaže Tinder.

Internetska tvrtka Match Group, koja posjeduje niz online platformi za upoznavanje uključujući Tinder, Hinge i OkCupid, sklopila je partnerstvo s OpenAI-jem, tvorcem popularnog AI chatbota ChatGPT.

 Tinder (2).jpg Izvor: Tinder

Plan tvrtke je dodati umjetnu inteligenciju svim svojim korisničkim aplikacijama, ali i da AI pomaže zaposlenicima u obavljanju “radnih zadataka”.

Tvrtka planira koristiti umjetnu inteligenciju "za komunikaciju, kodiranje, dizajn, analizu, stvaranje predložaka i eliminaciju drugih ponavljajućih zadataka". U izjavi koju je navodno napisao ChatGPT, chatbot je primijetio:

"Oduševljen sam što je Match Group udružio snage sa mnom. Zajedno probijamo led, topimo ga i preoblikujemo način na koji se posluje."

Ugovor između dviju kompanija uključuje kupnju 1000 ChatGPT Enterprise licenci, čija cijena nije objavljena, piše Gizmodo.

 Tinder (7).jpg Izvor: Tinder

Izvršni direktor Match Groupa Bernard Kim kaže da bi se umjetna inteligencija trebala "osjetiti u cijelom iskustvu", od stvaranja profila i internetskih veza do "pravih" spajanja i prvih spojeva. Do sada je Tinder imao prilično tolerantnu politiku prema korisnicima koji gotovo bez ikakve kontrole koriste AI u svojim profilima za spojeve.

Tako je nedavno Gizmodo napisao kako je jedan korisnik koristeći ChatGPT na Tinderu komunicirao s čak 5000 žena.

Međutim, to ne krši Tinderovu poslovnu politiku ili pravila o autentičnosti. Tada su predstavnici tvrtke za Gizmodo rekli: "Tinder i Match Group vjeruju da je umjetna inteligencija izvrstan alat koji će bolje povezati ljude."

Match Group također je zainteresiran za istraživanje vlastitih AI alata koji bi trebali potaknuti razgovore među korisnicima ili predložiti ideje za povezivanje s novim ljudima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI