SCHMOOZE: Aplikacija za upoznavanje, ali samo za one koji su zabavni | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SCHMOOZE: Aplikacija za upoznavanje, ali samo za one koji su zabavni

Autor Smartlife

Ako vam je dosadio Tinder rješenje je vrlo blizu, a i svidjet će vam se

 Schmooze aplikacija (1).jpg Izvor: Schmooze

Schmooze je malo drugačija aplikacija za upoznavanje. Koristi meme kako bi spojila one kojima su iste sličice s interneta smiješne, a podržali su je investitori koji su već ulagali u Snapchat, GIPHY, Hinge i Clubhouse.

Prema tvrdnji koja stoji na stranici Schmooze, a koju je teško provjeriti, ovo je trenutno aplikacija za upoznavanje kojoj popularnost najbrže raste pa što joj ne bismo dali šansu.

 Schmooze aplikacija (9).jpg Izvor: Schmooze

"Schmooze aplikacija za upoznavanje poziva korisnike da povlače prstom po MEME objavama a ne ljudima, slažući ih po smislu za humor", navodi se u objavi koja prati aplikaciju koja je vrlo brzo privukla veliku pozornost.

Dakle, koncept je sličan Tinder aplikaciji - samo povucite prstom udesno ako se nasmijete na MEME. Ili ulijevo ako vas se objava nije dojmila ili ju ne smatrate dovoljno smiješnom. Na osnovu nekoliko MEME-ova koji su vas nasmijali, a koji su nasmijali još neke osobe, teoretski, vi biste mogli upoznati nekoga tko vam je sličan po humoru.

Schmooze trenutno ima kolekciju od 5000 MEME sličica, koje je odabrao njihov tim. Kreatorica aplikacije je Vidja Madhavan. Ideju o aplikaciji dobila je dok je radila kao analitičar podataka u Indiji i premišljala se treba li upisati postdiplomski studij u Kaliforniji.

Humor je spojio s mužem

Nakon korištenja određenih MEME aplikacija Vidja se mailom javila na adrese desetak osoba, a dobila je samo jedan odgovor. S čovjekom koji joj je odgovorio počela je komunicirati kroz šalu, a na kraju se i udala za njega. Vjenčanje je, kaže, posljedica njihovog zajedničkog smisla za humor i to joj je dalo ideju da napravi aplikaciju za upoznavanje takvog tipa.

Romansplaining sa Stephenom Colbertom: aplikacija za ljubavne sastanke
Izvor: Youtube

Inače, prema studiji iz 2011. godine objavljenoj u časopisu De Gruyter Mouton, stručnjaci su promatrali više od 3000 parova iz pet zemalja i na kraju istraživanja otkrili da su parovi sretniji i dugotrajniji ako su partneri u njima zabavni jedni drugima, na različite načine.

Schmooze je trenutno dostupan za Apple i Android uređaje, a planirano je proširenje i na druge platforme za mobilne telefone i tablete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI