SVE U JEDNOM UREĐAJU: Pročišćivač zraka, stolić za kavu, punjač i stolna lampa | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVE U JEDNOM UREĐAJU: Pročišćivač zraka, stolić za kavu, punjač i stolna lampa

Autor Krunoslav Ćosić

Na fotografijama donosimo atmosferu s predstavljanja pročišćivača zraka u uglednoj trgovini namještaja ELIZ Group u Taipeiju

 LG PuriCare AeroFurniture (8).jpg Izvor: LG

Postoje uređaji koji unose više stila i pogodnosti u svakodnevni život, a jedan takav je LG PuriCare AeroFurniture koji uz dobar dizajn donosi razne scenarije te tako pružiti nezaboravno iskustvo.

Tri elegantne boje LG PuriCare AeroFurniturea neprimjetno su integrirane u različite kućne postavke pokazujući njegovu sposobnost da se bez napora uklopi u različita okruženja, od dnevnog boravka do spavaće sobe.

Ilustrativni scenarij 'prije i poslije' pomno je osmišljen kako bi prikazao atribute LG PuriCare AeroFurniture koji štede prostor. Scena 'prije' sadržavala je niz pojedinačnih predmeta uključujući samostalni pročišćivač zraka, stolić za kavu, punjač i stolnu lampu.

 LG PuriCare AeroFurniture (7).jpg Izvor: LG

Kroz scenu 'poslije' ističe se višenamjenska snaga uređaja eliminirajući potrebu za zasebnim namještajem i naglašavajući njegov prostorno učinkovit dizajn. Spajanjem estetike i koncepata štedi se prostor kao odgovor na prevladavajući trend malog namještaja na tajvanskom tržištu.

 LG PuriCare AeroFurniture (1).jpg Izvor: LG

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna ovaj napredni pročišćivač zraka omogućuje visokokvalitetnim kućanskim uređajima da uzdignu umjetnost življenja temeljenu na načelima minimalizma.

Pristup kombinira pročišćivač zraka, bežični punjač i šik stolić za kavu u visokokvalitetno, sve-u-jednom rješenje čime se štedi dragocjeni životni prostor dok se praktičnost podiže na višu razinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI