DIGITALNI SIGNAGE PROJEKTOR: Stvara masivnu 300-inčnu sliku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DIGITALNI SIGNAGE PROJEKTOR: Stvara masivnu 300-inčnu sliku

Autor Krunoslav Ćosić

LG-jev prvi digitalni signage projektor omogućuje maksimalnu svjetlinu od 7.000 ANSI lumena

 LG-ProBeam-Projector-BU70QGA_04.jpg Izvor: LG

Novi LG ProBeam stvara masivnu 300-inčnu sliku s 4K UHD (3.840 x 2.160) rezolucijom. Namijenjen je različitim prostorima poput umjetničkih galerija, izložbenih i poslovnih prostora, trgovina, konferencijskih dvorana i auditorija. Njegova 4K rezolucija pruža oštru, impresivno veliku sliku, a sa 7.000 ANSI lumena svjetliji je od svih dosadašnjih LG-jevih projektora.

LG ProBeam olazi s omjerom kontrasta 3.000.000 : 1 u rasponu od 40 pa sve do 300 inča, dok svjetlina od 7.000 ANSI lumena omogućuje isporuku jasne slike čak i pri jakom dnevnom svjetlu. Projektor također ima pouzdan laserski izvor svjetlosti, pomak leće, mogućnost optičkog zumiranja 1,6x, ugrađenu bežičnu vezu i integriranu kameru koja pomaže u postavljanju i pozicioniranju.

 LG-ProBeam-Projector-BU70QGA_01.jpg Izvor: LG

Tehnologija pretapanja rubova (Edge Blending) omogućuje besprijekorno spajanje slika s dvaju ili više projektora kroz prilagodbu svjetline i korekciju boja. Zahvaljujući toj naprednoj tehnologiji moguće je kombinirati do devet projektora BU70QGA za stvaranje panoramskog prikaza i uranjajućeg iskustva gledanja, što je osobito atraktivno za muzeje i umjetničke galerije koje bi time mogle privući još veću pažnju posjetitelja.

 LG-ProBeam-Projector-BU70QGA_02.jpg Izvor: LG

U slučaju kada kut projekcije nije u ravnini s platnom LG-jeva ugrađena AI senzorska tehnologija automatski korigira pomak leće, zoom, fokus i izobličenje kako bi prilagodila sliku i iskustvo gledanja učinila optimalnim.

Projektor istovremeno može obavljati nekoliko različitih zadataka, reproducirati sadržaj i optimizirati iskustvo korištenja putem intuitivnog sučelja i jednostavnih alata za razvoj aplikacija. Uz to, može se povezati s LG ConnectedCare, rješenjem za upravljanje digitalnim projektorima i uređajima za projekciju slike koje se nalazi na LG-jevom oblaku.

 LG-ProBeam-Projector-BU70QGA_Product_05-scaled.jpg Izvor: LG

Projektor koristi webOS 6.0 te omogućava partnerima da u svoje ponude uključe i mogućnost projekcije, proširujući tako vrijednost i raznolikost LG-jevog opsežnog ekosustava za promotivne projekcije i oglašavanje.

 LG-ProBeam-Projector-BU70QGA_03.jpg Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI