REVOLUT NUDI ROAMING USLUGU: Prodaju uslugu samo za cijelu godinu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

REVOLUT NUDI ROAMING USLUGU: Prodaju uslugu samo za cijelu godinu

Autor Krunoslav Ćosić

Usluga će najprije biti dostupna korisnicima u Velikoj Britaniji

 Revolut shopping.jpg Izvor: Paolo Galasso / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez obzira nalazite li se u SAD-u, Australiji ili Egiptu bez napora možete imati podatkovni plan sa samo nekoliko dodira na telefonu, a zatim odmah podijeliti te prekrasne fotografije svog putovanja s prijateljima i obitelji.

Digitalna banka Revolut predstavila je roaming eSIM uslugu, za sada samo za svoje britanske korisnike. Time su postali prva financijska institucija u Ujedinjenom Kraljevstvu koja je pokrenula eSIM.

Ponudit će isplativ način pristupa podatkovnim planovima bez neočekivanih naknada za roaming u više od 100 zemalja. Standardni korisnici Revoluta koji ne plaćaju mjesečnu pretplatu dobit će gratis 100 MB dok će oni koji plaćaju za najviši nivo pretplate dobiti 3 GB mjesečno.

Revolut eSIM se može instalirati potpuno digitalno, uz nadopunu u samo nekoliko klikova u Revolut aplikaciji. Inače, eSIM se može koristiti istovremeno uz fizički SIM omogućujući korisnicima jednostavno prebacivanje između mreža, što je idealno za ljude koji često putuju.

Korisnici Revolutovog Ultra plana sada će imati ekskluzivni pristup do 3 GB podataka koje mogu koristiti globalno svaki mjesec, a svi korisnici Revoluta u Ujedinjenom Kraljevstvu imat će koristi od uvodne ponude od 100 MB mobilnih podataka bez naknade (iskoristivo do 1. svibnja 2024.).

 Revolut eSIM.jpg Izvor: Revolut

Uključen je još jedan benefit - povezivanje eSIM-a omogućuje korisnicima korištenje aplikacije Revolut bez korištenja mobilnih podataka. To znači da, ako kupci ostanu bez podataka na svom eSIM-u, i dalje mogu pristupiti aplikaciji za nadoplatu.

Revolut, globalna financijska aplikacija s više od 35 milijuna korisnika diljem svijeta i više od 8 milijuna u Velikoj Britaniji, kroz eSIM uslugu korisnicima omogućuje roaming kao lokalni stanovnik i da ostanu povezani bez neočekivanih troškova roaminga.

Korisnici Revoluta na uređajima kompatibilnim s eSIM-om imat će pristup eSIM-u, bez obzira na njihov plan. Nakon instaliranja korisnici će moći nadopunjavati podatke gdje god krenu - bez potrebe za fizičkom SIM karticom.

Povezivanje eSIM-a omogućuje korisnicima korištenje aplikacije Revolut bez korištenja dopuštenog broja mobilnih podataka tako da ako korisnik Revoluta dođe u zemlju i nema pristup podacima i dalje može pristupiti svojoj aplikaciji Revolut i koristiti sve proizvode i značajke, uključujući nadopunjavanje podataka ako im ponestane.

S instaliranim eSIM-om putem aplikacije Revolut korisnici s Ultra planom će dobiti pristup novoj pogodnosti kao dijelu svog plana - 3 GB mobilnih podataka za korištenje na globalnoj razini, s postupnim osvježavanjem svakog mjeseca. Korisnici iz Ujedinjenog Kraljevstva koji instaliraju svoj novi eSIM do 1. svibnja 2024. također će moći iskoristiti uvodnu ponudu od 100 MB globalnih podataka bez naknade.

Usluga će dobro doći Britancima koji putuju u Europsku uniju jer im je od Brexita trošak korištenja mobilnih podataka u inozemstvu porastao u posljednjih nekoliko godina. Većina britanskih mobilnih mreža više ne dopušta svojim korisnicima "roaming kao kod kuće" u EU, a naknade za prijenos podataka za ostatak svijeta gotovo su uvijek izvan standardnih pogodnosti.

Revolut trenutno oglašava premium račun i povezane pogodnosti za 540 funti godišnje kao početnu cijenu. Standardni korisnici morat će platiti nadoplate za korištenje podatkovnog roaminga nakon isteka početne ponude. Za sada se nudi samo podatkovni promet, a koriste 1Globalovu eSIM platformu, uslugu koja je prije bila poznata pod nazivom Truphone.

 Revolut Mobile Wallet.jpg Izvor: Revolut

Nedavno je Revolut ponudio Mobile Wallets - mobilni novčanik omogućuju korisnicima Revoluta da brzo pošalju novac u inozemstvo koristeći samo ID primatelja kao što je njihovo ime uz telefonski broj ili adresu e-pošte.

Korisnici Revoluta u Ujedinjenom Kraljevstvu i većini europskih zemalja (EEA) sada mogu slati novac u Bangladeš (bKash) i Keniju (M-Pesa), a uskoro se očekuje pokretanje i drugih ruta novčanika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI