PRVI U SVIJETU 5G+AI 3D TABLET: Koristi se bez naočala | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI U SVIJETU 5G+AI 3D TABLET: Koristi se bez naočala

Autor Krunoslav Ćosić

Nubia Pad 3D II ima 12,1-inčni 2,5K veliki zaslon predstavljen na MWC24 sajmu u Barceloni

 Nubia Pad 3D II (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

ZTE je lansirao prvi na svijetu 5G +3D tablet za koji nisu potrebne AI naočale. Nubia Pad 3D II pruža doista impresivno 3D iskustvo bez naočala prilagođavajući se različitim scenarijima kroz revolucionarna tehnološka dostignuća i duboku integraciju 5G+AI.

Iako je 3D već polako zaboravljena tehnologija koja nije zaživjela na televizorima, a niti na mobitelima (modele su imali HTC i LG), povremeno se u kinima može pogledati dobar film u 3D-u odnosno u 4D-u.

ZTE je u novi tablet ugradio poboljšan AI procesor te se druga generacija modela nubia Pad 3D II ističe poboljšanom tehnologijom 3D prikaza, omogućujući korisnicima da uživaju u jedinstvenom 3D iskustvu bez naočala bilo kada i bilo gdje.

Tablet je opremljen jedinstvenim lećama od tekućeg kristala i pokretan integriranim algoritmima za obradu slike, a prikazuje 3D slike s poboljšanim realizmom i prirodnom živošću. U usporedbi s prvom generacijom, ovaj je tablet postigao 80% povećanje 3D rezolucije i 100% povećanje 3D svjetline, uz optimizaciju 3D energetske učinkovitosti, čime se poboljšava 3D vizualno iskustvo korisnika.

 Nubia Pad 3D II (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Nubia Pad 3D II također je napravio značajan napredak u AI algoritmima. Opremljen AI mehanizmom za praćenje oka koji koristi brze vizualne senzore i algoritme za prepoznavanje oka tablet uvelike poboljšava brzinu odgovora i omogućuje točno pozicioniranje očiju korisnika u stvarnom vremenu, isporučujući izravno 3D sliku za prirodnije i realističnije iskustvo 3D prikaza.

Uz ultra široki kut gledanja od 86 stupnjeva, korisnici mogu uživati u besprijekornom 3D iskustvu iz gotovo bilo kojeg smjera.

Neovision 3D Anytime je tehnologija koja podržava snažnu konverziju 2D sadržaja u 3D u stvarnom vremenu, pružajući korisnicima "vizualnu gozbu" temeljenu na naprednim algoritmima dubokog učenja AI neuronske mreže.

Samo jednim jednostavnim klikom različiti oblici 2D sadržaja, uključujući slike, igre, video zapise ili streaming medija, mogu se trenutno transformirati u 3D slike bez naočala, prikazujući zapanjujuće 3D efekte na tabletu.

 Nubia Pad 3D II (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Prilagodljivost sadržaja za cijeli scenarij nubia Pad 3D II osigurava savršene 3D vizualne prikaze i za pejzažno i za portretno gledanje, uranjajući korisnike u beskrajni digitalni 3D svemir i beskrajni šarm 3D zabave.

U usporedbi s prethodnom generacijom na nubia Pad 3D II je nadograđen biomimetički sustav s dvostrukom kamerom ljudskog oka na "Super Biomimetic Eye", uvodeći novu generaciju AI podrške.

Ova inovativna tehnologija proširuje opseg 3D snimanja, što rezultira 2,5 puta većim optimalnim rasponom 3D snimanja. Bilo da se radi o snimanju 3D fotografija, videa ili proizvodnji 3D promotivnih materijala nubia Pad 3D II korisnicima pruža širi kreativni prostor omogućujući jednostavnu i visokokvalitetnu proizvodnju 3D sadržaja.

 Nubia Pad 3D II (1).jpg Izvor: ZTE

Dodatno, nubia Pad 3D II podržava AI 3D suradnju na više zaslona. Sa ZTE pametnim telefonom korisnici mogu bežično prenositi sučelja aplikacija na tablet, što im omogućuje pregled, dodir i kontrolu sadržaja aplikacija u 3D-u.

Osim toga, također omogućuje bilo kojem uređaju koji podržava Miracast da projicira zaslon na ovaj tablet za 3D gledanje bez žice. Nadalje, nubia Pad 3D II ima funkciju brzog prikaza preko zaslona koja korisnicima omogućuje da povuku i ispuste datoteke 3D modela stvorene na prijenosnom računalu izravno na Pad za 3D preglede, nudeći impresivnije 3D iskustvo suradnje.

 Nubia Pad 3D II (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 5G čipset s UFS4.0 memorijom do 512 GB i LPDDR5X radnom memorijom. Velika baterija od 10000 mAh i kombinacija brzog punjenja od 66 W osigurava produljeno trajanje baterije, učinkovito ublažavajući tjeskobu korisnika oko baterije.

Nubia Pad 3D II ima 12,1-inčni 2,5K veliki zaslon, koji podržava rezoluciju 2560 x 1600 i brzinu osvježavanja od 144 Hz. Nadopunjen simetričnim četverostrukim zvučnicima za izvođenje DTS:X Ultra impresivnih 3D zvučnih efekata, uz smanjenje buke s dvostrukim mikrofonom i zvučnike pune frekvencije od 1 W, tablet otključava snažno i nevjerojatno audio-vizualno iskustvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI