HUMANIJA TEHNOLOGIJA: Ekrani optimizirani za ljudske oči | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HUMANIJA TEHNOLOGIJA: Ekrani optimizirani za ljudske oči

Autor Krunoslav Ćosić

TCL je lansirao sedam novih modela u seriji 50 te NXTPAPER tehnologiju

 TCL MWC24 Barcelona (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Mobile World Congress je mjesto na kojem je TCL predstavio nove modele pametnih telefona, ali i tablete kod kojih je naglasak na zdravlju i ugodnom korištenju. Pod nazivom NXTPAPER TCL već neko vrijeme proizvodi uređaje optimizirane za ljudske oči, ali i bolju povezanost uređaja.

Poboljšana linija TCL-a nudi raznoliku ponudu 5G i NXTPAPER varijanti, odražavajući njegovu predanost da tehnologiju učini humanijom i da napredne 5G brzine učini dostupnima na raznim tržištima kroz različite cjenovne točke.

"Naša nova postava na MWC 2024 pokazuje predanost TCL-a da 5G učini dostupnim svima, a tehnologiju humanijom", rekao je Aaron Zhang, izvršni direktor TCL Communicationa. "Vjerujemo da ne samo što rušimo barijere u pogledu pristupačnosti već također osiguravamo udobnost i dobrobit korisnika u prvom planu s našim proizvodima s tehnologijom prikaza NXTPAPER. U TCL-u se radi o ponudi tehnologije koja se besprijekorno uklapa u život."

TCL-ova poboljšana linija nudi raznoliku ponudu 5G i NXTPAPER varijanti. Predstavljeni na ranijem pregledu na CES-u, istaknuti modeli poput TCL 50 XL NXTPAPER 5G i TCL 50 XE NXTPAPER 5G označavaju debi NXTPAPER telefona na tržištu SAD-a, nudeći naprednu NXTPAPER 3.0 tehnologiju zaslona skrojenu za udobnost očiju.

Ovi modeli naglašavaju skladnu ravnotežu između visokih performansi stope osvježavanja i ugodnog iskustva čitanja na razini e-čitača, značajke koja je stekla priznanje medija.

Nadovezujući se na inovaciju pametnih telefona NXTPAPER, TCL također predstavlja još tri izuzetne 5G varijante u 'Serije 50', od kojih je svaka opremljena običnim zaslonom kako bi zadovoljila različite korisničke preferencije.

TCL 50 XL 5G je namijenjen za one koji žive život u visokoj rezoluciji. Njegov ekspanzivan 6,8" FHD+ zaslon sa stopom osvježavanja od 120 Hz nudi golemo platno za impresivno iskustvo gledanja.

Uparen s rezonantnim dvostrukim zvučnicima koje pokreće DTS zvuk i snažnom postavom trostruke kamere od 50 MP to je uređaj za ljubitelje sadržaja.

Produktivnost i performanse su redefinirane s TCL 50 XE 5G. Njegov 6,6" HD+ 90Hz zaslon pruža glatke vizualne prikaze dok 4 + 4 GB RAM-a, proširiv fuzijom memorije, omogućuje nesmetan rad aplikacija.

 TCL 50 XE 5G (2).jpg
TCL 50 XE 5G
Izvor: Krunoslav Ćosić

 TCL 50 XE 5G (1).jpg
TCL 50 XE 5G
Izvor: Krunoslav Ćosić

Trostruka kamera od 50 MP bilježi svaki detalj, a baterija od 5010mAh znači da možete nastaviti bez traženja utičnice. Ovaj uređaj je za one koji obavljaju više zadataka i koji trebaju svoju tehnologiju kako bi išli u korak s njihovim tempom.

Za one koji rad i igru utkaju u svaki trenutak TCL 50 5G je njihov ritam. Certificiran od strane Google kao Android Enterprise Recommended uređaj, uravnotežuje 6,6" 90 Hz zaslon s 5G vezom i 4 + 4 GB RAM-a s NXTURBO za visoku učinkovitost cijeli dan, cijelo vrijeme.

Simetrični zvučnici i dugotrajna baterija od 5010 mAh osiguravaju zabavu i povezivost je uvijek dostupna. Ovaj pametni telefon dizajniran je za pojedince u pokretu koji traže pouzdanog i svestranog partnera.

Nadovezujući se na zamah serije 50 TCL predstavlja dva dodatna modela dizajnirana za one koji traže vrijednost bez žrtvovanja kvalitete: TCL 50 SE i TCL 50 LE.

TCL 50 SE je san za ljubitelje zabave. Njegov veliki 6,8" FHD+ zaslon i dvostruki zvučnici DTS 3D boom sounda stvaraju sveobuhvatno medijsko utočište. S 12 GB RAM-a i golemih 256 GB prostora za pohranu, proširivog za još više prostora, ovaj je uređaj moćan za one koji rade više zadataka i za ljubitelje filmova.

Dugotrajna baterija od 5010 mAh i brzo punjenje od 33 W znače da manje vremena provodite povezani s utičnicom, a više vremena uživajući u svom sadržaju. Uskoro će biti certificiran kao uređaj preporučen za Android Enterprise.

TCL 50 LE je izrađen za pragmatičare koji žude za učinkovitošću u urednom pakiranju. Njegov HD+ zaslon od 6,6" s brzinom osvježavanja od 90 Hz nudi jasne i fluidne slike za svakodnevne zadatke. Potpomognut baterijom od 4000 mAh i 4 GB RAM-a sa 64 GB prostora za pohranu TCL 50 LE idealan je suputnik za one koji balansiraju posao, igru i sve između u proračunu.

 TCL MWC24 Barcelona (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Globalna preporučena maloprodajna cijena i dostupnost uređaja:

• TCL 50 5G: od 149,99 €, dostupan u drugom tromjesečju 2024.
• TCL 50 SE: od 149,99 €, dostupan u drugom tromjesečju 2024.
• TCL 50 XL NXTPAPER 5G: ispod 229 USD, dostupan u Sjevernoj Americi od trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 XE NXTPAPER 5G: ispod 199 USD, dostupan u Sjevernoj Americi od trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 XL 5G: ispod 169 USD, dostupan u Sjevernoj Americi početkom drugog tromjesečja 2024.
• TCL 50 XE 5G: ispod 149 USD, dostupan u Sjevernoj Americi početkom trećeg tromjesečja 2024.
• TCL 50 LE: stići će kasnije ove godine za oko 99 USD

 TCL MWC24 Barcelona (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 TCL MWC24 Barcelona (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI