UZ REVOLUT PAY: A1 Hrvatska uvodi novi način plaćanja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZ REVOLUT PAY: A1 Hrvatska uvodi novi način plaćanja

Autor Krunoslav Ćosić

A1 Hrvatska prvi je veliki Revolut Pay partner u Hrvatskoj

 Revolut shopping.jpg Izvor: Paolo Galasso / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz to, A1 Hrvatska je prva telekom kompanija koja je integrirala ovaj sustav plaćanja globalno. Nova opcija plaćanja bit će implementirana u A1 webshop i omogućit će privatnim korisnicima obavljanje transakcija u jednom kliku.

Gotovo svi online kupci susreli su se s kompliciranim sustavima plaćanja u digitalnim trgovinama, koji uključuju odlazak s webshopa na stranicu kartičnog poslužitelja i autorizaciju transakcije tokenom u aplikaciji banke. Direktna integracija plaćanja u webshopu je brža i jednostavnija opcija.

Ako korisnici kupuju u A1 webshopu putem mobilnih uređaja, odmah se prebacuju na Revolut
aplikaciju. Ako pak koriste računala ili tablet, preskaču se svi nepotrebni koraci i generira se QR koda unutar samog webshopa. Skeniranjem koda u Revolut mobilnoj aplikaciji realizira se transakcija odnosno plaćanje.

Korisničko iskustvo na webshopu je uz inovativnu funkciju embedded paymenta poboljšano i pojednostavljeno, što pridonosi još manjem napuštanju košarice i odustajanju od kupovine. Unaprijeđena je i sigurnost procesa plaćanja, budući da se podaci ne dijele s trećom stranom odnosno servisima za obradu podataka.

Kupci će prilikom plaćanja sve obaviti unutar A1 webshopa, bez potrebe da kupci budu preusmjereni na vanjsku stranicu kao kod plaćanja koja inače nalazimo na internetskim trgovinama. Revolut Pay prilikom transakcije osigurava dodatnu razinu sigurnosti, poput enkripcije i dvofaktorske provjere autentičnosti, što pomaže u smanjenju rizika od prijevare ili neovlaštenog korištenja.

 A1-2023-Revolut-Pay.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Revolut Pay je način plaćanja na web stranicama proizvoda i u košaricama, koji se u potpunosti pokreće Revolutovom tehnologijom plaćanja i korak je prema izgradnji Revolutovog ekosustava plaćanja koji omogućuje transakcije između maloprodajnih i poslovnih korisnika.

Revolut je jedna od najpopularnijih financijskih super aplikacija na globalnoj razini koja svojim maloprodajnim korisnicima omogućuje trenutne prijenose novca, plaćanja, štednju, ulaganja, trgovanje ili svakodnevno upravljanje svojim financijama.

Revolut je lansiran 2015. u Ujedinjenom Kraljevstvu nudeći prijenos i razmjenu novca. Danas više od 29 milijuna korisnika i stotine tisuća tvrtki diljem svijeta koriste desetke Revolutovih inovativnih proizvoda za obavljanje više od 400 milijuna transakcija mjesečno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI