U UDOBNOSTI VLASTITOG DOMA: Fitness uz pametni televizor | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U UDOBNOSTI VLASTITOG DOMA: Fitness uz pametni televizor

Autor Krunoslav Ćosić

Pametni televizori pružaju niz prilagodljivih opcija za one koji žele ostati u formi i opustiti svoj um

 LG-Smart-TV_XPonential-02.jpg Izvor: LG

Ljudima je zdravlje oduvijek bilo bitno, a uz zdravlje se veže i dobrobit. Još iz 80-ih godina se sjećamo raznih fitness treninga koji su se provodili kod kuće, puštajući audio i video kasete. U novije vrijeme su pametni televizori postali pravo motivirajuće sredstvo za poboljšanje zdravlja.

Bez obzira želite li doći u formu pomoću personaliziranih vježbi, smiriti se uz aplikacije za meditaciju ili se udobno smjestiti i gledati svoje omiljene emisije i filmove pametni televizor može biti od pomoći.

Iskorištavajući najnovija dostignuća u tehnologiji, televizori tvrtke LG čine vježbanje kod kuće mnogo praktičnijim, omogućujući jednostavan pristup raznim prilagođenim fitness aplikacijama i programima i mogućnost prijenosa vježbi s mobilnog ili prijenosnog računala na veliki ekran.

 LG-Smart-TV_XPonential-01.jpg Izvor: LG

Najveći globalni franšizer boutique fitness brendova Xponential Fitness okuplja 10 najboljih brendova na jednom mjestu putem njihove digitalne platforme Xponential+. Od legendarnih brendova kao što su Pure Barre, Club Pilates, YogaSix i CycleBar Xponential+ donosi obilje sadržaja na zahtjev i predavanja uživo pod vodstvom instruktora s više od 3000 dostupnih treninga – i više od 60 novih tečajeva koji se emitiraju tjedno.

Korisnici mogu otkriti vrste vježbanja koje im najviše odgovaraju, odabrati razinu intenziteta i trajanja koja odgovara njihovoj razini kondicije ili fitness ciljevima i uživati u slobodi što mogu vježbati kad god žele.

Za razliku od mnogih aplikacija za fitness, Xponential+ objedinjuje iskustva svih vodećih marki u kategoriji u nizu modaliteta u jednoj aplikaciji omogućujući pretplatnicima uživanje u treninzima koje vole kod kuće i također rezerviraju obližnje Xponential Fitness studije dostupne u 16 zemalja, diljem svijeta.

Aplikacija za kućni fitness

Exercite je vrhunska aplikacija za kućni fitness koja koristi AI tehnologiju za pružanje povratnih informacija o tehnici vježbanja u stvarnom vremenu omogućujući korisnicima da optimiziraju svoju kondiciju i izvedbu s većom učinkovitosti.

 LG-Smart-TV_XPonential-03.jpg Izvor: LG

Koristeći napredno otkrivanje položaja zahvaljujući kompatibilnosti kamere i algoritmima za prepoznavanje vježbi aplikacija točno prati ključne točke tijela tijekom svakog pokreta dajući korisnicima trenutnu povratnu informaciju o njihovoj formi i ukupnom napretku.

Exercite će također uvesti element zabavnog natjecanja i prijateljskog rivalstva, dopuštajući korisnicima da uživaju u solo ili grupnim treninzima.

Sesije uživo jedan na jedan

Još jedna sjajna opcija na LG Smart TV-u je FlexIt, platforma koja pruža prilagođeno korisničko iskustvo kroz sesije uživo jedan na jedan uz pomoć kamere s vrhunskim fitness i wellness profesionalcima.

 LG-Smart-TV_XPonential-06.jpg Izvor: LG

FlexIt je moćan alat za postizanje i održavanje dobrog zdravlja i blagostanja, nudi prilagođene programe prilagođene potrebama, životnom stilu i ciljevima svakog korisnika kao i motivacijske savjete i trikove koji im pomažu da ostanu angažirani i na pravom putu.

Izbori za korisnike LG Smart TV-a koji žele unaprijediti svoje zdravlje i dobrobit tu ne prestaju. Mogu birati između sjajnih pretplatničkih aplikacija za vježbanje kao što je Les Mills+ ili visokoenergetskih opcija kao što je 305 Fitness.

Iz Miamija u vaš dom

Najavljeni zbog trošenja kalorija satovi inspirirani noćnim životom u Miamiju sada su dostupni u LG Content Storeu diljem svijeta. Tečajevi kombiniraju plesne pokrete i glazbu DJ-a uživo s fitness intervalnim treninzima visokog intenziteta kako bi se stvorila 45-minutna učinkovita tjelovježba za cijelo tijelo. 305 At Home koristi prilagođene mikseve DJ-a i pokrete koje je lako pratiti, a tečajeve vodi niz slavnih instruktora iz New Yorka.

 LG-Smart-TV_XPonential-05.jpg Izvor: LG

 LG-Smart-TV_XPonential-04.jpg Izvor: LG

LG-jevi pametni televizori također podržavaju popularne aplikacije za meditaciju uključujući Insight Timer koje pomažu korisnicima da se oslobode tjeskobe, stresa i nekvalitetnog sna kroz niz opuštajućih i opuštajućih sadržaja i wellness alata.

LG ima novi logo

LG vraća osmijeh svijetu sa svojim novim identitetom marke. LG Electronics je predstavio novi smjer marke i vizualni identitet koji će baciti više svjetla na vrijednost Life's Good s dinamičnijim i mladenačkim izgledom na svim fizičkim i digitalnim dodirnim točkama kupaca.

 LG novi logo.gif Izvor: LG

Smjernice za komunikaciju robne marke ponavljaju temeljne LG-eve vrijednosti 'Beskompromisnog korisničkog iskustva', 'Inovacija usmjerena na čovjeka' i 'Toplina za osmjeh.' Slogan brenda Life’s Good obuhvaća poruku kako tvrtka svojim korisnicima omogućuje kvalitetan život i prepuštanje dragocjenim trenucima putem LG proizvoda, usluga i komunikacije.

Simbol marke, sastavljen od slova 'L' i 'G', može izvesti osam jedinstvenih pokreta, uključujući klimanje, okretanje i namigivanje. Sa svojim novim mogućnostima simbol marke može pozdraviti kupce s prijateljskim osmijehom ili se kretati uz pozadinsku glazbu na digitalnim platformama na razne duhovite načine.

 LG novi logo (1).jpg Izvor: LG

 LG novi logo (2).jpg Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI