LG MIRACLASS LED: Nije za kuću nego za kino dvoranu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LG MIRACLASS LED: Nije za kuću nego za kino dvoranu

Autor Krunoslav Ćosić

Poželite li kod kuće imati pravo, ali baš pravo kino, sada to i možete

 LGE_Miraclass_02.jpg Izvor: Ninoon

LG Miraclass koristi LED tehnologiju kako bi iskustvo gledanja na velikom ekranu podigao na novu razinu, a proizvod je namijenjen za kina. LG-jeva najnovija linija LED zaslona pruža realistične slike s prirodnim bojama i dubokom crnom te je idealna za kino operatere koji posjetiteljima kina žele predstaviti nove, vrhunske usluge i uranjajuće iskustvo gledanja.

Naziv „Miraclass“ kombinacija je riječi Miracle i Class te označava nevjerojatnu kvalitetu slike koja može poboljšati osjećaj uživljavanja kod publike. Zahvaljujući naprednoj LED tehnologiji LG Miraclass displeji pomažu oživjeti filmove, poboljšavajući iskustvo odlaska u kino dvoranu i nudeći novu vrijednost kino dvoranama i operaterima.

Od 14 do 101 četvornih metara

LG Miraclass trenutno se sastoji od četiri linije proizvoda koje u ponudi imaju različite veličine (od 14 do 101 četvornih metara) i rezolucije zaslona (4K/2K) na izbor. Sa širinom od pet metara modeli LDAA025-1 i LDAA012 dobra su opcija za kina malog kapaciteta koja su posljednjih godina postala sve popularnija kod publike.

 LGE_Miraclass_03.jpg Izvor: LG

Svi Miraclass displeji pružaju kompatibilnost s Dolbyjevim integriranim medijskim poslužiteljem, IMS3000, što znači da vlasnici kina mogu isporučiti vrhunsku sliku i zvuk kako bi poboljšali korisničko iskustvo.

LED zasloni koriste samoemitirajuće LED piksele te svaki model pruža 24-bitnu obradu boja i izvanredan kontrast kako bi slike na zaslonu dobile dubinu i živost. Također se mogu pohvaliti snažnom, dosljednom svjetlinom bez kutnog zatamnjivanja i proizvode jasne slike bez izobličenja.

 LGE_Miraclass_00_Installed-in-the-Odeon-Multicines-theater-in-Vilanova.jpg Izvor: LG

LG Miraclass može prikazati 68,7 milijardi varijacija boja, omogućujući gledateljima da dožive filmove baš onako kako su ih njihovi kreatori zamislili. Istovremeno, kino operatori ne trebaju više velike sobe.

Svjetlina zaslona može se podesiti u pet stupnjeva - od 48 do 300 nita nudeći prikladnost za različite scenarije korištenja, od reprodukcije 2D/3D filmova do isporuke sadržaja za prezentacije tvrtki ili posebne ceremonije.

 LGE_Miraclass_01.jpg Izvor: imaginima

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI