LG ULTRAFINE OLED PRO: Za medijsku i filmsku produkciju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LG ULTRAFINE OLED PRO: Za medijsku i filmsku produkciju

Autor Krunoslav Ćosić

LG će s monitorima opremiti Griffithov kampus u Brisbaneu

 LG UltraFine OLED Pro (2).jpg Izvor: Griffith Film School

Glavni dio svakog filmskog projekta je pregledavanje, uređivanje i manipuliranje videom i zvukom. Svi ti poslovi zahtijevaju visokokvalitetne zaslone koji mogu pokrenuti više aplikacija i protoka podataka i pružiti najtočniju reprodukciju slike.

LG je primijenio svoju tehnologiju samoosvijetljenog zaslona kako bi stvorio LG UltraFine OLED Pro seriju, liniju monitora profesionalne razine koji nude različite značajke i mogućnosti potrebne za medijsku i filmsku produkciju.

Kako bi dao podršku kinematografskoj umjetnosti LG traži prilike za sponzoriranje profesionalnih društava i inovativnih obrazovnih institucija posvećenih unapređenju medija filma. Nedavno je tvrtka uspostavila partnerski program s Griffith Film School, poznatom australskom institucijom koja nastavlja opskrbljivati industriju zabave talentiranim i sposobnim ljudima.

 LG UltraFine OLED Pro (1).jpg Izvor: Griffith Film School

Osnovana 2004. Griffith Film School jedan je od najvećih instituta za učenje te vrste u Australiji. Značajni Griffithovi bivši studenti su Matthew Hanger, višestruko nagrađivani umjetnik vizualnih efekata i Peter Spierig, nagrađivani redatelj igranih filmova. Škola nudi niz specijaliziranih programa uključujući kinematografiju, postprodukciju, vizualne efekte, glazbu na ekranu, dizajn produkcije, izradu dokumentarnih filmova, računalne animacije i dizajn igrica.

Kroz novi program LG će opremiti Griffithov kampus u Brisbaneu brojnim LG UltraFine OLED Pro monitorima za podršku studentima dok uče svoj zanat.

S naglaskom na filmske i medijske profesionalce LG UltraFine OLED Pro monitori (modeli 32BP95E, 27BP95E, 32EP950 i 27EP950) imaju vrhunske 4K OLED zaslone koji isporučuju prirodne, točne boje s 99 posto (uobičajenom) pokrivenošću i DCI-P3 i Adobe RGB prostor boja.

 LG UltraFine OLED Pro (1).jpg Izvor: Griffith Film School

Monitor omogućuje reprodukciju područja boja višestrukih standarda i predstavljanje točnih izračunatih vrijednosti boja koje koriste filmski redatelji. Uz visoki omjer kontrasta od 1.000.000:1, gotovo sve boje i vizualni elementi koje su zamislili kreatori ili urednici mogu se precizno prikazati. Donoseći prednosti OLED-ovih samoosvijetljenih piksela na radnu površinu monitori također pružaju vrhunske HDR i SDR performanse.

LG razumije „jedinstvene potrebe koje imamo kao filmaši, a to je nešto što možete jasno vidjeti u mogućnostima i skupovima značajki njihovih monitora", rekao je Herman Van Eyken, glavni profesor na Filmskoj školi Griffith. “LG UltraFine OLED Pro monitori su vrhunski monitori koji pružaju vjernu reprodukciju slike koja je potrebna našim studentima da ostvare svoju umjetničku viziju.”

 LG UltraFine OLED Pro (3).jpg Izvor: Griffith Film School

 LG UltraFine OLED Pro (4).jpg Izvor: Griffith Film School

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI