WEBOS HUB: Operativni sustav se širi na 200 brendova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WEBOS HUB: Operativni sustav se širi na 200 brendova

Autor Krunoslav Ćosić

LG je omogućio licenciranje svojeg webOS ekosustava na još više brendova i još više mogućnosti prilagodbe televizora

 webOS-Hub-Image-2.jpg Izvor: LG

LG-jev webOS Hub bit će dostupan proširenoj mreži od 200 partnerskih brendova kao što su Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa i Hyundai. To je deseterostruko povećanje otkad je LG početkom 2021. započeo licenciranje svog webOS ekosustava partnerima treće strane čime se pruža više mogućnosti prilagodbe proizvođačima pametnih televizora te više pogodnosti i sadržaja krajnjim korisnicima.

Više od 160 emitera iz cijelog svijeta je certificiralo webOS Hub koji dolazi uz podršku LG-jevih tehnoloških partnera kao što su Dolby, Realtek, Gracenote i CEVA. Time brendovi imaju mogućnost prilagodbe korisničkog sučelja (UI) na razne načine kao što je podešavanje početnog zaslona odabirom sheme boja, primjenom vizualnog stila koji je u skladu s njihovim identitetom ili umetanjem logotipa za veću vidljivost.

 webOS Hub.jpg Izvor: LG  webOS-Hub-Image-1.jpg Izvor: LG

Korisnici će dobiti ekspanzivnije i ugodnije korisničko iskustvo te poboljšanu upotrebljivost i personalizirane značajke kako bi koristili sadržaj na temelju svojeg ukusa i preferencija. Funkcija Next Pick preporučuje do tri programa uživo kao i jedan sadržaj na zahtjev ili aplikaciju.

Ažuriranje podržava i LG-jev Magic Explorer koji prikazuje informacije relevantne za sadržaj koji se reproducira kao što su biografije glumaca i lokacije snimanja.

Značajka Clear Voice PRO čini dijaloge na ekranu mnogo lakšima za slušanje. Kao i kod svog prethodnika webOS Hub nudi popularne streaming servise kao što su Netflix, Disney+, Prime Video i LG-jevu besplatnu, premium uslugu sadržaj – LG Channels.

 LG-Amazon-FFM.jpg Izvor: LG

Pridružuju im se i ostali streaming servisi, kao što je Fubo TV, uz popularnu uslugu cloud gaminga kao što je NVIDIA GeForce NOW koja će također biti dodana. Game Optimizer nudi ugodno podešenu sliku i audio postavke za različite žanrove igara.

Uskoro će prvi OLED televizori s webOS Hubom, LG-jevih partnerskih marki TV-a, biti lansirani diljem svijeta. Više od 120 milijuna uređaja u 150 zemalja koristi webOS sustav, a taj će broj rasti i dalje s dostupnošću novog i poboljšanog webOS Huba.

 LG-Magic-Remote-All-Regions-scaled.jpg Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI