NOVO GAMING SUČELJE: Praktičnije igranje na televizoru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVO GAMING SUČELJE: Praktičnije igranje na televizoru

Autor Krunoslav Ćosić

Korisničko sučelje na televizorima olakšava ulazak u igru

 LG game.jpg Izvor: LG

LG Electronics proširuje iskustvo igranja na svojim najnovijim televizorima dodajući nove usluge igranja u oblaku kako bi korisnicima pružio više izbora i ažuriranje korisničkog sučelja za jednostavnije igranje.

Najnovije nadogradnje predstavljaju LG-jevu kontinuiranu predanost donošenju sadržaja i mogućnosti usmjerenih na igrače na njihovim televizorima. Ne zahtijevajući instaliranje na računala, konzole ili igre platforme za igranje u oblaku čine igranje pristupačnijim nego ikad.

Blacknut i Utomik Cloud, koji na LG TV-e dolaze u rujnu odnosno studenom donose mnoštvo naslova koji obuhvaćaju klasične AAA igre, omiljene indie igre, avanture vođene pričama, sport, strategije itd. Putem mjesečnih pretplata dvije aplikacije korisnicima nude mogućnost odabira i trenutnog igranja bilo koje igre iz svojih opsežnih kataloga – obje donose nove naslove svaki mjesec.

 LG TV Blacknut.jpg Izvor: LG

Blacknut daruje pretplatnike s više od 500 igara za računala i konzole, s najvećom raznolikošću premium sadržaja za sve članove obitelji i s do pet profila igrača. Blacknut katalog nudi najveću kolekciju trkaćih i sportskih igara u prostoru za igranje u oblaku, ali i hvaljene hitove kao što su Metro Exodus, Overcooked i ogromna kolekcija Disneyjevih igara.

Utomik Cloud se može pohvaliti odabranim i rastućim izborom od 100+ igara iz svoje biblioteke od 1300+ PC igara koje pokrivaju različite žanrove s omiljenim nezavisnim igrama kao što su Coffee Talk, My Time at Portia i Turnip Boy Commits Tax Evasion među mnogim vrhuncima platforme.

 LG Utomik.jpg Izvor: LG

Nove aplikacije za igranje u oblaku stići će u rujnu 2022. u LG Apps Store na LG TV-ima s webOS 6.0 i webOS 2022. A zahvaljujući LG-jevom nedavno ažuriranom korisničkom sučelju za igranje korisnici će uskoro moći pronaći niz popularnih usluga za igranje u oblaku, na novom početnom zaslonu.

Odabrani naslovi NVIDIA GeForce NOW već su dostupni s police za igre. Mogućnost pristupa igrama s Google Stadije i drugim igračkim uslugama putem Gaming Shelfa bit će dodana na LG televizorima u budućim ažuriranjima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI