TO ODGOVARA KONKURENCIJI: UFL ćemo vidjeti tek u 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TO ODGOVARA KONKURENCIJI: UFL ćemo vidjeti tek u 2023.

Autor Smartlife

FIFA 23 i eFootball 2023 su u prednosti jer je UFL odgođen

 UFL-fudbal-prve-slike-i-video-Ronaldo-ambasador.jpg Izvor: UFL

Iako je igra oko 80% spremna nije spremna za ovogodišnje lansiranje nego tek u sljedećoj godini. Britanski studio Strikerz Inc. je prolongirao objavljivanje svog predstojećeg FIFA i eFootball konkurenta nazvanog UFL i to baš pred dolazak FIFA 23 i eFootball 2023 igara.

Prethodno planirana da stigne ove godine za PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One igra će sada biti objavljena tek tamo 2023. godine.

UFL Development Update from CEO Eugene Nashilov | August'22
Izvor: Youtube

Izvršni direktor studija Strikerz Inc Eugene Nashilov je objavio ovu lošu vijest u video snimki o napretku rada na igri.

"Oduvijek smo sebi postavljali veoma visoke ciljeve - kako izvan studija tako i tijekom rada u studiju. Zbog toga i nije neka novost reći da je ova igra izuzetno tehnološki složena - ona koja treba simulirati čitav niz nogometnih tehnika i mehanike izvođenja s dinamičnim, realističnim animacijama, igračima svjetske klase i još mnogo toga", rekao je Nashilov.

"Mnogi od vas su ranije već i rekli da će igra biti odgođena i - bili su u pravu. UFL se pomjera za 2023. godinu, a tijekom prosinca 2022. ćemo u novoj epizodi objaviti kad će točno igra biti dostupna. Igra je u ovom trenutku otprilike 80% gotova i potrebno nam je više vremena dok završimo razvoj onako kako to svi zaslužujemo".

 UFL (4).jpg Izvor: UFL

Nashilov je rekao i da će biti dosta novog sadržaja u vezi s igrom, a koji će biti objavljivan kroz video epizode. Prije samog lansiranja igre igrači će moći isprobati igru, o čemu će biti više riječi drugom prilikom.

UFL će biti besplatna igra usredotočena na ideologiju fer playa, koja gleda na igrače koji se poklapaju s sličnim vještim protivnicima, prema Strikerz Inc. razvojnom studiju i donijet će sasvim novi nivo simulacije u najvažniju sporednu stvar na svijetu…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI