RADITE OD KUĆE? Dobro će vam doći nagrađeni monitori | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RADITE OD KUĆE? Dobro će vam doći nagrađeni monitori

Autor Krunoslav Ćosić

Linija LG-jevih monitora prilagođena je za profesionalni, kreativni rad i veću produktivnost

 LG DualUp_Lifestyle 01.jpg Izvor: LG

LG će na sajmu CES 2022 u Las Vegasu predstaviti premium monitore za 2022. godinu, a donose potpuno jedinstveno korisničko iskustvo te neobične dimenzije.

Mnogi profesionalci rade od kuće, a uvjeti koje moraju imati trebaju biti jednaki onima u uredu. LG UltraFine Display (model 32UQ85R) i LG DualUp Monitor (model 28MQ780) nude elegantan i praktičan dizajn, napredniju povezivost i vrhunsko korisničko iskustvo. S novim monitorima LG cilja na kreativce i programere.

Zahvaljujući kvalitetnoj slici, snažnim performansama, prilagodljivosti i praktičnosti monitoru su dobili i nagradu za inovacije na sajmu CES 2022.

LG UltraFine Display

Dizajniran je za potrebe umjetničkih direktora, grafičkih dizajnera, urednika foto ili video sadržaja i live streamera. 32-inčni 4K UHD (3840 x 2160) Nano IPS Black panel omjera 16:9 ima omjer kontrasta 2000:1 i 98-postotnu pokrivenost DCI-P3 raspona boja, osiguravajući prikaz duboke crne i živopisnih boja koje ostaju realne neovisno o tome iz kojeg ih se kuta i u kakvom okruženju gleda.

LG-jev prvi Nano IPS crni panel omogućava LG-jevom UltraFine Displayu prikaz realističnijih crnih tonova s više nijansi, dodajući više dubine slikama te omogućavajući kreativcima što preciznije prenošenje svojih ideja. LG UltraFine Display dolazi s odvojivim senzorom za automatsko samokalibriranje.

LG DualUp

Idealan je za multitasking i sve vrste zadataka kao što su stvaranje sadržaja i kodiranje. Ima Nano IPS zaslon s jedinstvenim omjerom 16:18, koji je ujedno i potpuno novi format na tržištu monitora. Uz razlučivost Square Double QHD (2560 x 2880) nudi mjesta kao na dva zaslona od 21,5 inča.

Nudi i funkciju vertikalnog podijeljenog prikaza koja omogućava prikaz više sadržaja odjednom. Ultrapodesivo postolje štedi prostor jer se sigurno pričvršćuje na većinu stolova te tako povećava produktivnost i praktičnost, a pritom nudi i kvalitetnije korisničko iskustvo.

Dvostruka visina zaslona LG DualUp Monitora smanjuje bočne pokrete glave koji su ujedno i glavni uzročnici bolova u vratu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI