SAJAM CES LAS VEGAS LG već sad najavljuje novitete za siječanj 2022. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAJAM CES LAS VEGAS LG već sad najavljuje novitete za siječanj 2022.

Autor Krunoslav Ćosić

Televizori su razvijeni za one koji sve više vremena provode kod kuće

 LG StanbyME_spavaća soba.jpg Izvor: LG

LG će u Las Vegasu, na sajmu CES, 4. siječnja 2022. predstaviti nove Lifestyle televizore koji donose jedinstvene mogućnosti gledanja sadržaja. Televizori mogu pomoći u pretvaranju doma u ured, teretanu, galeriju, radionicu ili zabavni centar, istovremeno uljepšavajući interijer te čineći svakodnevni život ugodnijim.

Nude maksimalnu svestranost, elegantnu integraciju u prostor i prikladnije načine za obavljanje
raznih aktivnosti. Liniju predvode LG Objet TV (model 65Art90) i LG StanbyME (model 27Art10), dvije inovacije koje izbjegavaju konvencionalni dizajn displeja kako bi pružile novu vrijednost i korisničko iskustvo.

Proizvodi su savršena rješenja za današnje višenamjenske domove u kojima su rad, učenje, zabava i opuštanje dio svakodnevice.

LG Objet TV

Podsjeća na platno i neprimjetno se uklapa u svaku prostoriju svojim minimalističkim stilom i suptilnim korištenjem neutralnih boja donoseći trenutnu sofisticiranost i vizualni sklad u svaki interijer. Jednostavnim pritiskom tipke na LG-jevom daljinskom upravljaču tkanina se može podići ili spustiti, u skladu sa željama korisnika.

 LG Objet TV 65Art90 (1).jpg Izvor: LG

Tkaninu dostupnu u tri boje – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood i Kvadrat Green, proizvod danskog tekstilnog inovatora Kvadrat, moguće je spustiti kako bi se otkrio cijeli zaslon za maksimalno iskustvo gledanja ili podići kako bi se djelomično pokrio displej i prikazao samo odabrani izbor funkcija.

U načinu rada Full View, OLED evo panel od 65 inča kod LG Objet TV-a i napredni procesor nude zadivljujuće iskustvo gledanja čime sadržaj bilo kojeg žanra oživljava sa živopisnim, preciznim bojama i iznimnim kontrastom. Uz vrhunsku kvalitetu slike, premium TV može se pohvaliti 4,2-kanalnim zvučnim sustavom od 80 W koji pruža iskustvo zvuka kao u kinu.

 LG Objet TV 65Art90 (2).jpg Izvor: LG

Televizor LG Objet TV prikazuje datum i vrijeme te se može transformirati u prikladan audio player u postavci Music ili prikazati kolekciju ekskluzivnih slika ili onih s temom prirode u načinu rada Gallery.

LG StanbyME

Idealan je za današnje navike gledanja televizije. Jedinstveni zabavni centar zapravo je bežični TV zaslon s ugrađenom baterijom koja je pričvršćena na pomično postolje sa skrivenim kotačima i omogućava tri sata gledanja prije punjenja.

 LG StanbyME 27Art10.jpg Izvor: LG

LG StanbyME lako se može premještati iz sobe u sobu za brojne mogućnosti gledanja sadržaja. Njegov 27-inčni displej idealne je veličine ne samo za filmove, TV emisije i streaming video sadržaja, već i za videokonferencije s obitelji i suradnicima te sudjelovanje na online predavanjima.

Zaslon se može zakretati, naginjati i rotirati dok je u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji, uz podešavanje visine kako bi gledatelj dobio optimalnu udobnost prilikom ležanja u krevetu ili spremanja obroka u kuhinji.

 LG StanbyME_kuhinja.jpg Izvor: LG

Zahvaljujući Mobile Screen Mirroringu, koji odlično radi s najnovijim pametnim telefonima s operacijskim sustavima Android i iOS i NFC-om, streaming sadržaja na LG StanbyME TV je jednostavan. Uklanjanjem postolja može se postaviti telefon na LG StanbyME TV kako bi dobio brzo i sigurno rješenje za videopozive, online predavanja i streaming sadržaja. Na StanbyME se putem žičane (USB, HDMI) ili bežične veze mogu spojiti prijenosna ili stolna računala.

Kad se ne koristi kao TV, LG StanbyME dostupan u ekskluzivnoj boji Pure Beige može pomoći u poboljšanju raspoloženja prikazivanjem prekrasnih umjetničkih djela, fotografija ili kalendara sa satom.

 LG StanbyME_dnevni boravak.jpg Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI