DVOSTRUKE VIBRACIJE „KRAFNICE” Za učinkovite rezultate | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVOSTRUKE VIBRACIJE „KRAFNICE” Za učinkovite rezultate

Autor Dijana Kaćanski

Osnova svake njege počinje s kvalitetnim čišćenjem lica, sada to možete učiniti putem zanimljivog uređaja

 djevojka čisto lice.jpg Izvor: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

Kako bi čišćenje lica od šminke i ostalih nečistoća učinile učinkovitim pripadnice ljepšeg spola koriste različite proizvode poput uljnih preparata, gelova, pjena i krema za čišćenje i to je već postala uobičajena rutina.

Povremeno dubinsko čišćenje lica dame često potraže u kozmetičkim salonima ili ga same obave uz pomoć čistila za tu namjenu kako bi kožu očistile od nakupljenih mrtvih stanica i drugih nečistoća.

 Xiaomi Doco uređaj za čišćenje 1.jpg Izvor: Aliexpress

Želite li na pametan način učiniti kožu svog lica potpuno čistom možete probati Xiaomi Doco uređaj za čišćenje.

Ovaj instrument ružičaste boje u obliku popularnih donut krafnica radi na principu dvostrukih vibracija kojima djeluje na kožu lica i nanesen preparat za čišćenje.

Kombinacija kvalitetnih mekanih silikonskih ispupčenja i unutrašnjeg prstena od ružičastog metala čine ovaj proizvod nježnim i ženstvenim, a ujedno i praktičnim.

 Xiaomi Doco uređaj za čišćenje 2.jpg Izvor: Aliexpress

Na uređaju se nalaze silikonska ispupčenja različitih veličina, nježnije se nalaze na prednjem dijelu i služe za čišćenje nježne površine lica dok su bliže rubovima šira ispupčenja prikladna za grublje dijelove kože.

Uređaj je vodootporan, a nakon jednog punjenja baterije uz korištenje svaka dva dana standardnim načinom u trajanju od jedne minute može vam trajati do otprilike šest mjeseci.

Kako je malih dimenzija, promjer iznosi 8,6 centimetara i težina mu je 106 grama, pogodan je za nošenje bilo gdje, a uz redovitu upotrebu osigurat će dubinsku čistoću te lijepo i blistavo lice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI