BIJELI I LIJEPI Pomoću električnog uređaja za izbjeljivanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BIJELI I LIJEPI Pomoću električnog uređaja za izbjeljivanje

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevna njega zubi značajna je za održavanje oralnog zdravlja, a potrebno je brinuti i za njihovu bjelinu

 djevojka bijeli zubi.jpg Izvor: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Pripadnice ljepšeg spola znaju da ljepota osim što dolazi iznutra, izravno je vezana uz svakodnevnu brigu i njegu, a posebno se to ocrtava na licu.

Lijepo i njegovano lice nikako ne može privlačiti pažnju ukoliko se ne poklanja dovoljna pažnja njezi zuba, ali nije dovoljno brinuti samo o redovitom čišćenju već i pokušati postići i održati zube bijelima.

Održavanje bjeline zubi nije nova pojava već je poznata od davnina te su još u starom Rimu upotrebljavane tekućine, spominje se i upotreba razblaženog urina, a sve u svrhu izbjeljivanja ili održavanja bijelih zubi.

 Uređaj za izbjeljivanje zubi 1.jpg Izvor: Aliexpress

U današnje vrijeme zubi gube bjelinu s godinama, a tu su i navike poput pušenja, ispijanja kave i čaja kao i uzimanje nekih lijekova koje dovode do zatamnjivanja, pa je pametno misliti o njihovom izbjeljivanju.

To se može postići odlaskom kod stomatologa ili u vlastitom domu pomoću posebnih pasti za zube, a sada je moguće nabaviti i uređaj za izbjeljivanje zubi s cijenom oko 30 američkih dolara.

 djevojka usta i zubi.jpg Izvor: sondem / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj uređaj sastoji se od vodonepropusnog elastičnog silikonskog uloška izrađenog od sigurnog materijala bez štetnih komponenti sa 16 LED-ica koji se zagrize, a pokreće se pomoću adaptera i jednog gumba s dvije funkcije.

Prvim pritiskom uređaj se uključi dok funkcija automatskog isključivanja nakon 16 minuta služi za tempiranje idealnog vremena za postizanje savršene bjeline.

Postupak izbjeljivanja zubi na početku treba provoditi svakodnevno dok se nakon postizanja zadovoljavajuće bijele boje tretman može povremeno ponavljati.

Uređaj se puni s USB punjačem, a možete ga puniti i putem mobitela ili računala pa budući je izbjeljivač manjih dimenzija možete ga nositi bilo gdje i jednostavno obaviti izbjeljivanje i omogućiti da vaši zubi budu bijeli i još ljepši.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI