OPUŠTANJE I MASAŽA Za život bez glavobolje i migrene | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OPUŠTANJE I MASAŽA Za život bez glavobolje i migrene

Autor Dijana Kaćanski

Moderni sjedilački način života donosi brojne probleme vezane za bol u glavi, ovaj proizvod vam može pomoći

 djevojka s glavoboljom.jpg Izvor: Iryna Hramavataya / Panthermedia / Profimedia

Sjedilački način života s manje kretanja i boravka na svježem zraku svakako su pridonijeli porastu broja osoba, a poglavito žena, koje muče česte glavobolje i migrene.

Povijest ovakvih boli nije novijeg datuma jer pronađeni dokument napisan oko 1.200. godine pr.Kr. u starom Egiptu govori u tegobama sa sličnim simptomima kao migrena.

 masažer za glavu 1.jpg Izvor: Aliexpress

Glavobolja se spominje i u rukopisima Hipokratove medicinske škole iz 200. godine pr.Kr. dok je razvoj medicine u sljedećim razdobljima pratilo i utvrđivanje uzroka kao i terapije za liječenje glavobolje i migrene.

Danas se smatra da ovakve tegobe nastaju zbog genetike i okoline, često su vezane uz promjenu razine hormona, a kod odraslih je žena migrena puno učestalija od muškaraca.

 masažer za glavu 2.jpg Izvor: Aliexpress

Ukoliko bol u glavi nije toliko velika da iziskuje odlazak kod liječnika možemo si pomoći i same pa je pametno razmisliti o masažeru za glavu s cijenom oko 32 američka dolara.

Električni multifunkcionalni masažer može se podesiti na osam razina intenziteta te je pogodan za pripadnice ljepšeg spola koje puno rade na računalu, mladim djevojkama zbog dugog učenja i svima koji pate od nesanice.

Masažer sive boje u obliku kacige ergonomskog je dizajna i može se zbog elastičnih dijelova prilagoditi svakoj veličini i obliku glave te je namijenjen svim osobama starijim od 12 godina.

Uređaj je moguće koristiti u uredu ili u kući kao i u pokretu te će ovakva masaža s vibracijom akupunkturnih točaka ublažiti umor i bolove u glavi prouzročene dugim i zamornim radom, učenjem i nesanicom.

Okrugle masažne glave unutar uređaja masiraju određene točke na glavi i pridonose boljoj cirkulaciji krvi pa se masiranjem glave možete nadati i boljem pamćenju, učinkovitijem radu, a to pridonosi boljem zdravlju, izgledu i ljepoti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI