TERAPIJA TOPLIM KAMENOM ZA ZDRAVLJE I NJEGU U svom domu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TERAPIJA TOPLIM KAMENOM ZA ZDRAVLJE I NJEGU U svom domu

Autor Dijana Kaćanski

Hladnije vrijeme donosi češće probleme s cirkulacijom i bolovima u leđima, možemo vam pomoći

 djevojka masaža Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Bol u leđima osjeća veliki broj pripadnica ljepšeg spola, najučestalija je bol u donjem dijelu leđa, a ukoliko se ovaj problem pravodobno ne počne rješavati to može postati čak i uzrok invaliditeta.

Brojni su uzroci bolova u leđima, od dugotrajnog sjedenja i stajanja do nošenja i podizanja teških predmeta te se na taj način mogu pojaviti grčevi i istegnuća mišića kao i puknuća ligamenata.

 bianstone električni masažer 1 Izvor: Aliexpress

Bol u leđima donosi teškoće o obavljanju svakodnevnih aktivnosti i utječe na kvalitetu života, a ona može varirati od lakše do ozbiljnije boli u mišićima, peckanja i pojave trnaca te se može proširiti i na druge dijelove tijela.

Kako se mala bol u leđima ne bi pretvorila u veće tegobe ili ako se samo želite opustiti i pružiti svojim leđima preventivnu masažu pametno bi bilo razmisliti o nabavci bianstone električnog masažera po cijeni oko 71 američkog dolara.

Holistička tehnika masaže Gua Sha dobro poznata u kineskoj medicini odvija se putem kamena s posebno obrađenim rubovima koji masažom ublažavaju napetosti i potiču bolju prokrvljenost.

 bianstone električni masažer 2 Izvor: Aliexpress

Upravo ova tehnika s prirodnim bianstone kamenom i podešavanjem temperature od 20 do 100°C upotrebljava se za zagrijavanje i prokrvljavanje te se na taj način proizvodi topli učinak, kapilare se šire i pojačava se cirkulacija krvi pa se bolovi ublažavaju i eliminiraju upale.

Topla terapija ujedno hrani i ojačava tijelo, stimulira funkciju imunološkog sustava i ujedno poboljšava funkciju probave.

Korisnica prije upotrebe treba dobro proučiti upute, paziti na prilagodbu temperature prema potrebama te kako bi se izbjegle opekline. Ukoliko se uređaj koristi s masnim proizvodima, nakon upotrebe ga treba obrisati dezinfekcijskim sredstvom, zatim obrisati pamučnom krpom.

Ovim se postupkom preventivno djeluje na sprječavanje bolesti, a ujedno se postiže bolje zdravstveno stanje i jača tijelo.

Toplom terapijom moguće je djelovati i na bolove u vratu, ramenima i drugim dijelovima tijela pa će se svaka dama nakon ovakve masaže osjećati bolje, zdravije i ljepše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI