LED TERAPIJA I MASAŽA PROTIV BORA Za dobar vid i ljepotu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LED TERAPIJA I MASAŽA PROTIV BORA Za dobar vid i ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Dani su kraći i hladniji s kišom pa manje vremena provodimo u prirodi i tako umaramo oči, imamo prijedlog

 Masažer za oči 1 Izvor: Aliexpress

Početkom jeseni vraćamo se u kolotečinu školovanja ili posla gdje nam je kompjutor glavni asistent, a zbog dugotrajnog gledanja u ekrane pate nam oči.

Ako često trepćete, imate podočnjake ili vam je vid zamagljen i učestalo ste pospani, a još radite do kasnih sati ili se igrate na telefonu duboko u noć, vaše su oči željne odmora i ne izgledaju lijepo.

 Masažer za oči 2 Izvor: Aliexpress

Stoga je vrijeme da svojim očima posvetite pažnju s uređajem za ljepotu očiju koji se brine za odmor i zdravlje. Pritom očima podarite i neophodnu toplinu s konstantnom temperaturom od 40°C pa možete uživati u ugodnosti i nježnom iskustvu masaže.

Razmislite o pametnim učincima kojim masažer za oči po cijeni od oko 34 američkih dolara djeluje na njih, ali i na opuštanje, zdravlje i ljepotu.

 Masažer za oči 3 Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj koji djeluje poput maske za oči preporučeno je koristiti 15 minuta svaki dan, a uz odmor i opuštanje koje rezultira boljim snom, vaše će oči osjetiti učinak pomlađivanja.

Maska za oči uz toplinu i visokofrekventne vibracije primjenjuje terapiju LED spektra u tri boje. Plava djeluje na kontrolu masnoće i zacjeljivanje akni, crvena posvjetljuje pigmente i otklanja tamne mrlje dok žuta boja djeluje na smanjivanju bora i ima za cilj pomlađivanje kože.

Ugodnosti masaže pridonose i silikonski dvostruki zračni jastuci koji okružuju svako oko, a zbog svojih dimenzija 16,8 x 10,1 x 6,8 centimetara masažer možete ponijeti u torbici gdje god išli pa će vaše oči uvijek biti odmorne, zdrave i lijepe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI