STIMULIRAJTE AKUPUNKTURNE TOČKE Toplom kamenom olovkom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIMULIRAJTE AKUPUNKTURNE TOČKE Toplom kamenom olovkom

Autor Dijana Kaćanski

Tradicionalna masaža toplim kamenom opušta i umanjuje bol, sada je moguće primijeniti je i na licu

 Kamena olovka 1 Izvor: Aliexpress

Kraj ljeta svake godine donosi niz starih i novih obaveza pa nije čudno da naše tijelo i lice osjećaju napetost i treba im opuštanje. Kad je tijelo, a posebno lice i područje oko očiju oslobođeno grčenja, koža je čvršća, zdravija i ljepša.

Postoji niz tehnika u svrhu oslobađanja napetosti, jedna od njih je terapija toplim kamenom.

 Kamena olovka 2 Izvor: Aliexpress

Masaža toplim kamenom nije novija stvar, prakticirale su je i drevne civilizacije za liječenje i terapiju. Poznata stara havajska masaža „Lomilomi” koristi ugrijano kamenje za bolju cirkulaciju i zacjeljivanje, a slični rituali bili su poznati u starim narodima na području Tihog oceana, slične prakse bile su poznate i u drevnoj Kini.

Na temeljima povijesnih praksi, u novije je vrijeme razvijen tretman Hot Stone, odnosno masaža toplim kamenom.

Iako se ova metoda može primijeniti na cijelo tijelo, sada je moguće na pametan način ovu tehniku primijeniti i na lice uz pomoć električne kamene olovke za lice po cijeni od oko 57 američkih dolara.

 Kamena olovka 3 Izvor: Aliexpress

Ova olovka izrađena od prirodnog kamena i upotpunjena mahagonijem njeguje područje oko očiju ubrzavajući masažom cirkulaciju, ublažava umor i povećava apsorpciju proizvoda za njegu. Ujedno se smanjuju bore te posvjetljuju i smanjuju podočnjaci.

Masaža toplom olovkom za ljepše lice i svjež pogled provodi se pritiskom na točku malo iznad unutarnjeg kuta oka, djelovanjem od unutarnjeg prema vanjskom kutu oka s ponavljanjem 5 do 10 puta za lifting efekt, a isti broj ponavljanja vrijedi i za masažu krugova oko oka.

Uz zagrijavanje masažne olovke i pomicanje po licu u obliku slova Z poboljšava se cirkulacija, a redovitom upotrebom umanjuju se tamne mrlje i bore na licu te je koža ponovno podignuta i zategnuta.

Uz lice, masažna olovka se može upotrijebiti na akupunkturnim točkama na tijelu te tako ublažiti umor ili bol u mišićima. Ova masažna olovka se lako čisti i nije ju potrebno mijenjati dok njezina zaobljenost garantira nježnost prema osjetljivoj koži.

Ne dozvolite da vas užurbani život iznenadi već razmislite o opuštanju mišića i poboljšanju ili održavanju ljepote.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI