LIJEPA KOŽA LICA SVAKI DAN Bez odlaska u kozmetički salon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIJEPA KOŽA LICA SVAKI DAN Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

Bez obzira na njegu preparativnom i dekorativnom kozmetikom, najbitniji korak je čišćenje, imamo prijedlog

 Električni silikonski aparat za njegu kože 1 Izvor: Aliexpress

Svakodnevno čišćenje lica ponekad je zamoran posao, ali to je neophodno ne samo kao korak prije nanošenja kreme i ostalih njegujućih esencija, već kao temelj zdrave, lijepe i blistave kože.

Koža osim tragova nanešenih dekorativnih proizvoda, tijekom dana bude onečišćena uslijed atmosferskih prilika i uvjetima u zatvorenim prostorima.

 Električni silikonski aparat za njegu kože 2 Izvor: Aliexpress

Čišćenje lica, ali dubinsko, neophodno je provoditi i kako bi se iz pora kože odstranile nakupine i ostale nečistoće koje tvore akne, a dobro je uz to izmasirati kožu, poboljšati cirkulaciju i otkriti prekrasnu kožu.

Može se to učiniti i u salonima za ljepotu, ali puno pametnije je nabaviti električni silikonski aparat za njegu kože s cijenom oko 20 američkih dolara.

Duboko čista koža svih zona na licu pomoću ovog aparata postiže se visokofrekventnim vibracijama i uz 3 stupnja vibracije pogodne za različite predjele kože kao i dubinski čistu kožu.

 Električni silikonski aparat za njegu kože 3 Izvor: Aliexpress

Očistite svoje lice uz potpuno novo iskustvo korištenjem silikonskog čistača s tri zone čišćenja. Gornje područje čistača koristi se za čišćenje između nosa i kože lica kao i vađenje nečistoća iz takozvanih mrtvih kutova.

Osnovni ili mekani silikonski pipci očistit će cijelu kožu, veće površine, a pogodni su i za T zonu dok područje s grubljim silikonskim nastavcima uklanja mrtvu kožu, čisti akne i osjetljive pore.

Djelovanje visoko frekventnih vibracija djeluje nježno i ne može ozlijediti kožu, takav je i silikon koji dobro prijanja uz kožu, a ne ozlijeđuje ju. Aparatić je otporan na vodu pa ga je nakon svake upotrebe najbolje oprati.

Uređaj sadrži bateriju koja se s jednim punjenjem putem USB-a može koristiti 6 mjeseci pod pretpostavkom da lice čistite dva puta na dan po dvije minute.

Iskusite ovaj jedinstveni način čišćenja lica za čišću, ljepšu i blistaviju kožu koja sjaji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI