LASERSKA OLOVKA I TERAPIJA SVJETLOM Za pomlađeno lice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LASERSKA OLOVKA I TERAPIJA SVJETLOM Za pomlađeno lice

Autor Dijana Kaćanski

Suhi zrak u zatvorenim prostorima uzrokuje probleme vidljive na licu pa je bolje odmah početi s njegom

 Laser za ljepotu lica 1.jpg Izvor: Aliexpress

Za vrijeme toplih dana provodile smo dosta vremena na zraku i upijale sunčeve zrake, a sada se situacija promijenila pa provodeći puno vremena u zatvorenim i grijanim prostorima naša koža postaje suha, neelastična i s ponekom tamnom mrljicom.

 Laser za ljepotu lica 2.jpg Izvor: Aliexpress

Pripadnice ljepšeg spola s početkom sezone grijanja razmišljaju o pametnoj njezi kojom koži, pogotovo lica, mogu omogućiti pravu njegu i održati ga mladim i lijepim.

Ukoliko niste sigurne koji je proizvod najbolji za održavanje i napredak u njezi lica, možete razmisliti o nabavci lasera za ljepotu lica.

 Laser za ljepotu lica 3.jpg Izvor: Aliexpress

Laserska olovka s plavim svjetlom očistit će lice od mrlja na koži, dubinski će očistiti obrve, pomoći u uklanjanju neželjenih tetovaža kao i laserski ukloniti madeže i nakupine mrtvih stanica na koži.

Uređaj je siguran i ne oštećuje kožu, direktno djeluje na melanin pa koža za kratko vrijeme postaje svjetlija dok je frekvenciju djelovanja moguće kontrolirati te je dugotrajni učinak vidljiviji.

Ova čudesna olovka radi precizno i brzo, ima četiri brzine svjetlosti i dobru zaštitu pa će vas laser velike snage plave svjetlosti osloboditi svih nepravilnosti i podariti vam lijepu kožu lica koja zrači i blista.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI