ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko košta jedan stream glazbe? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko košta jedan stream glazbe?

Autor Krunoslav Ćosić

Putem streaming platformi preuzimaju se milijarde pjesama

 Slusanje glazbe (1).jpg Izvor: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Glazbeni streaming servisi sadrže desetke milijuna pjesama – neki imaju i više od 70 milijuna različitih pjesama. Zapitate li se ikada koliko od svake reproducirane pjesme zarađuju izvođači?

Pružatelji glazbenog streaminga poznati su po tome što detalje o svojim „kraljevskim“ modelima drže daleko od javnosti. Iznimka je Apple koji je još u lipnju 2021. objavio podatke o svojem modelu isplate.

O koliko se dolara radi kod usluga Apple Music, Spotify, Google Premium Music, Deezer i ostalih objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pročitajte policijske savjete o zaštiti od online prevaranata. Riješite jedan od najčešćih problema svih aplikacija za dopisivanje, na vrlo jednostavan način. Audi je predstavio obnovljeni A8 i njegove derivate, a najduža inačica mjeri 5,45 metara, ali donosi i zanimljive tehnologije u kabinu. Kroz zanimljive aplikacije upoznajte ukusne plodove jeseni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI