ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Aplikacije koje ste morali koristiti u 2021. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Aplikacije koje ste morali koristiti u 2021.

Autor Ivan Vukić

Godina se bliži kraju, vrijeme je za pogled unatrag

 Google Chromebook.jpg Izvor: Google

Sve je veći broj korisnika Google Chromebooka, a bez aplikacija računala nemaju baš nekog smisla. Mnogi su 2021. godinu proveli uglavnom kod kuće ili u hibridnom načinu rada. Google je izdvojio sedam aplikacija bez kojih doslovno nismo mogli živjeti u još jednoj pandemijskoj godini.

Zoom je aplikacija koju je vjerojatno barem jednom koristio gotovo svaki online stanovnik našeg planeta. Neki su koristili Rave. Uz Zoom i Rave, zanimljivo je još pet aplikacija. Kojih je to sedam aplikacija objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite saznati koji je automobil prvi na svijetu dobio dozvolu za samostalnu, autonomnu vožnju razine 3. Objavljene su specifikacije za hardver koji morate imati kako biste na PC računalu već od siječnja igrali God of War. Još malo o aplikacijama - rastu li ili padaju prihodi od prodaje?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI