PLAYSTATION 4 KLASIK God of War na PC stiže već u siječnju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLAYSTATION 4 KLASIK God of War na PC stiže već u siječnju

Objavljene su specifikacije za hardver koji morate imati

 God-of-War-2.jpg Izvor: Sony

God of War je od početka pobjeda za kompaniju Sony, a na PC stiže 14. siječnja 2022. godine, preko Epic Games Store ili platforme Steam.

PlayStation 4 klasik God of War (2018) konačno stiže na PC, a trailer prikazuje neka poboljšanja za novu verziju igre. Zajedno s ažuriranjima, Sony je objavio i specifikacije za hardver, a nova verzija donosi bolju grafiku, ekskluzivne dodatke za PC verziju te HDR.

God of War - Features Trailer | PC
Izvor: Youtube

Nvidia je objavila da će svi oni koji koriste GeForce RTX GPU, bilo na desktopu ili na laptopu, dobiti bolje God of War iskustvo. Zahvaljujući Nvidia DLSS tehnologiji (Deep Learning Super Sampling), koja poboljšava grafiku (uz pomoć neuralnih mreža povećava broj slika u sekundi, što utiče na kvalitetu), te NVIDIA Reflex koji optimizira latenciju sprječava se „sjeckanje“ igre.

Nvidia DLSS je dostupan na svim Geforce RTX grafičkim karticama, ali nisu neophodne kako bi se igra pokrenula. Prema specifikacijama, minimum je GTX 960, a s takvim GPU-om je kvaliteta ograničena na 720p i 30 frameova u sekundi. Igra je dizajnirana za 60 frameova u sekundi i 4K rezoluciju, a za to zadovoljstvo je potrebna RTX 3080 grafička kartica.

 God-of-War-6.jpg Izvor: Sony

Kada su PC specifikacije u pitanju minimum je rezolucija od 720p pri 30 fps, Nvidia GTX 960 ili AMD R9 290X, s procesorom Intel i5 (ili nekim sličnim) i 8 GB RAM-a. Potrebno je i 70 GB slobodnog prostora, a preporuka je SSD.

Za vrhunsku kvalitetu su zahtjevi nešto ozbiljniji pa je potrebno 4K pri 60 fps, potom Nvidia RTX 3080 (10 GB) ili AMD RX 6080 XT (16 GB), i9-9900k (8 jezgri 3,6 GHz) i 16 GB RAM-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI