ISPROBAJTE OVE FUNKCIONALNOSTI Telegram za Apple iOS korisnike | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ISPROBAJTE OVE FUNKCIONALNOSTI Telegram za Apple iOS korisnike

Autor Igor Martić

Aplikacija za dopisivanje Telegram omogućuje korisne funkcije na iPhone uređajima

 Telegram emoji.jpg Izvor: telegram

Vrijeme prijevoza za dijeljene lokacije na iOS-u

Možete pokazati gdje ste ili kamo idete slanjem lokacije iz izbornika s ikonicom privitka na traci poruka. Dodirom na dijeljenu lokaciju pokazuje se karta područja koja vam sada pokazuje vrijeme putovanja do tamo pješice, automobilom ili javnim prijevozom.

 Telegram Transit Times for Shared Locations on iOS.jpeg Izvor: telegram

Kako biste vidjeli detaljne upute ili pronašli taksi za dolazak do ciljane lokacije, dodirnite vrijeme putovanja za otvaranje u željenoj aplikaciji. Vrijeme prijevoza prikazano je i za statične lokacije i za lokacije uživo tako da možete vidjeti koliko će vam vremena trebati dok dođete do svojih prijatelja dok su u pokretu. Ova će funkcionalnost uskoro biti dostupna i za Android korisnike, kroz sljedeća ažuriranja Telegram aplikacije.

Instant medijski titlovi za iOS

Tekst koji upišete u traku za poruke sada se automatski pretvara u natpis kada priložite medij tako da nikada nećete morati ponovno upisivati ili rezati (cut) i lijepiti (paste) ono što ste upravo napisali. Ovo također funkcionira s Cloud Drafts tako da možete natipkati poruku na računalu, a zatim jednostavno priložiti fotografiju s telefona i poslati sve zajedno. Nakon iOS-a, ova funkcija dolazi uskoro i na Android.

 Telegram Instant Media Captions for iOS.jpg Izvor: telegram

Postavke su ažurirane za iOS 15

Postavke na iOS-u redizajnirane su tako da odgovaraju stilu iOS-a 15, uključujući pojednostavljene postavke Obavijesti o obavijestima i naljepnicama (stickeri). Odjeljak Uređaji (Devices) sada vam daje jasniji pregled vaših aktivnih sesija s novim ikonama – dodirnite bilo koji uređaj kako biste vidjeli više pojedinosti ili se daljinski odjavite s njega.

Zapamtite da se lokacije prikazane za vaše uređaje temelje isključivo na njihovim IP adresama. Ovi podaci nisu uvijek točni, stoga se nemojte iznenaditi ako vaš laptop iznenada otputuje na Island dok spavate.

 Telegram Settings updated for iOS 15.jpg Izvor: telegram

Više interaktivnih emojija

Ažuriranje donosi nove interaktivne emojije odnosno emotikone. Pošaljite bilo koji emotikon u bilo koji privatni chat, a zatim dodirnite emoji kako biste oslobodili njegov učinak na cijelom zaslonu. Ako vaš chat partner također ima otvoren chat, oboje ćete vidjeti efekte i istovremeno osjetiti vibracije.

 Telegram More Interactive Emoji.jpg Izvor: telegram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI