ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Black Friday vs. Cyber Monday | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Black Friday vs. Cyber Monday

Autor Davor Dakić

Covid-19 je utjecao na nezaustavljivi uspon Crnog petka

 cyber-monday Pixabay.jpg Izvor: Pixabay

Nakon Crnog petka odnosno Black Friday stigao je Cyber Monday. Dva „praznika“ sve su popularnija u svijetu, a ne samo u Americi odnosno Kini. I dok je Black Friday vezan uz dan iza američkog Dana zahvalnosti, koji (uvijek) pada na četvrti četvrtak u studenom, Cyber Monday je stigao iz Kine.

„Sajber ponedjeljak“ je online nastavak rasprodaja koje počinju petkom pa ono što se ne proda prvog dana možda se proda na prvi dan u tjednu. Google je objavio interes za oba pojma, što se tiče potrage na tražilicama, u periodu od 2005. do 2021. Detaljnije ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada pročitajte kako bi se jedan stari laptop mogao ponovo osvježiti i koristiti još barem pet godina. Ako volite često mijenjati frizuru i ne volite imati više proizvoda za stiliziranje zanimat će vas ovaj uređaj. Cyber Monday je prilika za povoljnu kupovinu – provjerite pogodnosti koje smo pronašli. Xiaomi je povećao prihode od prodaje pametnih telefona dok Samsung u Teksasu planira izgraditi novu tvornicu čipova, a s radom će početi u drugoj polovici 2024. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI