ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Industrije koje su najviše pogođene ransomwareom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Industrije koje su najviše pogođene ransomwareom

Autor Krunoslav Ćosić

Napadi kroz softver postaju sve veći problem za mnoge djelatnosti

  Izvor: Profimedia

Kada je riječ o zlonamjernom softveru, ransomware je jedna od najbrže rastućih prijetnji u novijoj povijesti, a stručnjaci iz Cybersecurity Ventures procjenjuju da će se u 2021. jedan napad dogoditi svakih 11 sekundi.

Prema dobavljaču antivirusnog softvera Emsisoft, liberalna procjena povezanih troškova hakiranja ransomwarea iznosila je 7,5 milijardi dolara samo za 2019. godinu.

U kojoj su mjeri tehnološki sektor, financije, edukacija, vladini servisi i mnogi drugi pogođeni ransomwareom objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite što nas čeka u 2022. godini što se tiče mobilnih aplikacija i koje bi aplikacije mogle doživjeti veliki uspon. Igraju li video igre i žene te u kojoj mjeri ili je to ipak muški sport možete saznati kroz zanimljive statističke podatke. Pametni se telefoni sve brže pune, a trenutni je rekord 17 minuta – postavlja se pitanje što se nalazi u pozadini odnosno unutar kućišta u kojem se baterija puni i istovremeno grije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI