ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koje su tvrtke najprofitabilnije na svijetu? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koje su tvrtke najprofitabilnije na svijetu?

Autor Igor Martić

Pandemija koronavirusa napravila je popriličan urnebes na listi najprofitabilnijih (javnih) tvrtki te najvećih tehnoloških tvrtki na svijetu

  Izvor: Shutterstock

Na listi 8 najprofitabilnijih tvrtki nema nekih imena koja bismo očekivali, a istovremeno u samom vrhu su tvrtke za koje možda niste niti čuli. Kakve su pozicije tijekom koronavirusa zauzele poznate tvrtke, koje su tvrtke na vrhu objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite, ako pratite Euroviziju, pogledati kakva je veza tehnologija i tog velikog glazbenog natjecanja koje traje još od 1956. godine te koje su države imale najviše pobjednika. Na Androide je stigao Clubhouse, ali ulazak u ekskluzivni klub nije baš tako jednostavan; nije dovoljno samo downloadati aplikaciju na svoj pametni telefon.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI