ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko su zaista rasle kriptovalute u 2021. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko su zaista rasle kriptovalute u 2021.

Autor Davor Dakić

Svi pričaju o bitcoinu i njegovoj vrijednosti, ali ova kriptovaluta nije niti u prvih 5 po postotku rasta u 2021. godini

  Izvor: Profimedia

Trenutna vrijednost bitcoina je 58.401 USD, prije mjesec dana vrijedio je više od 64.000 američkih dolara, a prije godinu dana oko 10.000 USD. U siječnju ove godine vrijednost mu je počela poprilično rasti. Ali, bitcoin nema tako veliki rast (u postotku) kao neke druge valute (koje ipak vrijede manje).

Do sutra, kad objavimo kompletan članak o temi kriptovaluta vrijednost će im se promijeniti, a najbolje to znaju vlasnici kriptovaluta koji zbog toga ne spavaju baš dobro. Konstantno prate njihovu vrijednost, očekujući da se obogate. A do iza ponoći, kada ćemo objaviti članak, pročitajte kako tehnologija može riješiti problem sa zapetljanom kosom, ali i kako baki u domu za starije osobe instalirati toliko željenu kuharsku aplikaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI