ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prekomorska dominacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prekomorska dominacija

Autor Ivan Vukić

Europska unija je poduzela korak u obuzdavanjima američkih tehnoloških divova

 GAFAM (2) Izvor: Shutterstock

Vijeće Europske unije, jedna od tri institucije uključene u zakonodavni proces bloka, usuglasilo se oko zajedničkog stajališta u odnosu na dvije zakonodavne inicijative koje je Europska komisija predložila u prosincu 2020.: Zakon o digitalnim uslugama i Zakon o digitalnim tržištima.

Dok prvi zakon ima za cilj vlasnike digitalnih platformi (npr. Meta) smatrati odgovornim za ono što se događa na njihovim platformama („ono što je ilegalno izvan mreže trebalo bi biti ilegalno online“), potonji je osmišljen kako bi ojačao konkurenciju na digitalnim tržištima kojima trenutno dominira nekoliko tvrtki.

Detalje ove teme objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada provjerite što je to BioActive senzor i kako spojiti zdravlje sa stilom. Još uvijek stignete pogledati ponudu za Black Friday, a mi smo izdvojili neke od zanimljivih ponuda. Volite li lov? Ako je odgovor potvrdan onda obavezno isprobajte video igru theHunter: Call of the Wild u kojoj ćete „jesti“ samo ono što sami ulovite.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI