THEHUNTER: CALL OF THE WILD Jedna od najboljih simulacija lova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THEHUNTER: CALL OF THE WILD Jedna od najboljih simulacija lova

Autor Smartlife

Krenite u lov u jednoj od najrealističnijih i najljepših avantura ikada napravljenih

 theHunter Call of the Wild (1).jpg Izvor: Steam

Jest ćete samo ono što ulovite! Probudite lovca u sebi i krenite u avanturu jer Epic poklanja jednu od najboljih simulacija lova.

Video igra theHunter: Call of the Wild zamišljena je kao avantura koju možete igrati sami, kao kampanje ili online, zajedno sa svojim prijateljima. Otvoreni svijet je izazov sam po sebi, a pozornost razvojnog tima na trenutke je nestvarna. Od atmosfere i vjernih zvukova prirode do realističnih životinja, njihovog ponašanja i šuškanja lišća ispod vas dok pronalazite savršeno mjesto za lov.

theHunter: Call of the Wild | Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Svaki rezervat je pažljivo osmišljen kako bi bio što uvjerljiviji omogućavajući vam da zakoračite u različite dijelove svijeta i iskusite prirodu kao da ste stvarno tu. Kroz igru ćete naučiti o životinjama i njihovim omiljenim načinima kretanja po različitim terenima, kako se ponašaju i kuda se kreću, a sve kako biste ih bolje pratili.

 theHunter Call of the Wild (15).jpg Izvor: Steam

Vi samo povucite okidač

Na vama je da procijenite vrijednost vaše mete: od veličine i simetrije rogova crvenog jelena do mase i jedinstvenog perja kanadske guske kako biste utvrdili vrijedi li životinja pucanja. Igra theHunter: Call of the Wild nudi različite tipove oružja, od puške do luka i strijele, različite vrste municije koja se drugačije ponaša. Kako biste namamili životinje možete koristiti posebne mirise i zvukove dok ne dođu na mjesto koje ste vi zamislili.

 theHunter Call of the Wild (9).jpg Izvor: Steam

Opcija igre za više igrača vam omogućuje igranje u timu ili natjecanje s nekoliko izazova u samoj igri kao i s čestim posebnim događanjima u koje se možete uključiti. Čak postoji opcija lova u nekom od privatnih DLC rezervata, što se plaća dodatno, ukoliko vam dosadi sve ono što igra nudi ili želite neki specifičan izazov.

Kao i sve igre ovog tipa postoje dodatne stvari koje možete kupiti: od lovačkih pasa i rančeva za više opreme do šatora, oružja, vozila i novih vrsta životinja koje možete loviti.

Igra je originalno izašla 2017. godine, a mnogobrojni dodaci se redovno pojavljuju obogaćujući virtualni svijet životinja i lovaca. Preporučena konfiguracija za uživanje u theHunter: Call of the Wild je četvorojezgreni CPU Core i5 ili Core i7 klase, 8 GB radne memorije, NVIDIA GTX 760 ili Radeon R9 270x grafika kao i 60 GB slobodnog prostora na sistemskom disku.

Video igra TheHunter: Call of the Wild je besplatna za preuzimanje od 25. studenog do 2. prosinca 2021.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI