NE PROPUSTITE BESPLATNE VIDEO IGRE Epic Games časti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE PROPUSTITE BESPLATNE VIDEO IGRE Epic Games časti

Autor Smartlife

Tijekom studenog Epic Games dijeli čak pet besplatnih igara

 Tiny-Tina-1-.jpg Izvor: Steam

Umjesto dosadašnje jedne igre tjedno Epic Games je odlučio promijeniti strategiju pa ovog tjedna možete pokupiti dvije, a sljedećeg tjedna još tri besplatne igre.

Epic Games je platforma za online distribuciju igara koja već nekoliko godina prakticira besplatno dijeljenje video igara. Sve što je potrebno napraviti je logirati se u svoj račun ili napraviti novi te dodati igre u biblioteku kako bi zauvijek ostale kod vas.

Avanture Male Tine

Do 16. studenog 2021. čeka vas RPG akcijska avantura pod nazivom Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. U pitanju je posebna adaptacija Borderlands 2 DLC-a u kojoj se tučete protiv kostura i zmajeva kako biste došli do magičnog plijena.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure - Official Launch Trailer
Izvor: Youtube

Kraljica je zarobljena i njezino kraljevstvo je u opasnosti, a samo vi i vaši prijatelji imate bilo kakvu šansu da vratite mir ovoj uvrnutoj, začaranoj zemlji. Kretat ćete se kroz opasne šume, sablasne pećine i strašne tvrđave, ali pazite - vaše se putovanje može promijeniti u trenutku zbog Tininih radosno-kaotičnih hirova. Ne brinite, nećemo vam otkriti u čemu je riječ.

Kako koristi Borderlands 2 engine, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure nije previše zahtjevna za današnje potrebe. Treba vam Core i3 ili Phenom II X4 CPU, 4 GB RAM-a i GeForce 780 ili Radeon HD 7970 s 3 GB video memorije kako bi sve izgledalo kako treba. Inače, ova igra se prodaje po cijeni od 9,99 eura u regularnoj prodaji i zaista vrijedi.

Epski paket

 Rogue-Company-Epic-Pack.jpeg Izvor: Epic Games

Druga igra koja je dostupna je ustvari Epic paket za Rogue Company. To je paket vrijedan čak 34,99 eura. Za sve igrače Rogue Company ovo je prilika koja se jednostavno ne propušta.

Paket sadrži Switchblade i Scorch igrače koji koriste vatru i napalm kako bi spržili sve neprijatelje pred sobom. Uz Switchblade dolazi i posebno Inferno Imp odijelo, a kao šlag na torti tu je i 20.000 Battle Bass XP.

Rogue Company - Season Four Trailer
Izvor: Youtube

Velika trojka

Kada se završi promo period za ovotjedne igre, Epic je pripremio tri nova naslova za sve korisnike ove platforme. Prva je Guild Of Dungeoneering, potezna igra s kartama u kojoj umjesto kontrole svojeg heroja vi pravite tamnice oko njega. Ova igra inače košta 19,99 eura.

 Guild-Of-Dungeoneering.jpeg Izvor: Steam

Slijedi Kid A Mnesia: Exhibition - igra je nastala kao projekt grupe Radiohead i Epic Gamesa. U pitanju je “naopaki digitalno/analogni univerzum kreiran iz originalnih slika i snimaka Radiohead albuma”, koji bar po traileru djeluje izuzetno interesantno.

 Kid-A-Mnesia-Exhibition.jpeg Izvor: Epic Games

Treća igra koja vas čeka nakon 18. studenog 2021. je 15 eura vrijedna akcijska Indie avantura Never Alone (Kisima Ingitchuna). Igra prati Nuna i Fox koji traže izvor vječne mećave koja prijeti da ugrozi cijeli njihov svijet. Igra je izašla 2014. godine i ima odlične pozitivne ocjene na platformama.

 Never-Alone.jpeg Izvor: Steam

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI