BESPLATNA IGRA Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNA IGRA Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Autor Smartlife

Epic Games poklanja video igru s gladnim zombijem u glavnoj ulozi

 Stubbs-03 Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Godina je 1959. a vi ste zombi u malom gradu. Gladni ste, a toliko se živih stanovnika šeće okolo s ukusnim, sočnim mozgovima...

Kao što je Duke Nukem dušao kako bi šutirao vanzemaljce u stražnjicu i žvakao gume za žvakanje, a u jednom trenutku ponestalo mu je guma za žvakanje, tako je i Patrljko (Stubbs) tu kako bi pravio kaos po gradu i pojeo poneki mozak u tom procesu.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse
Izvor: Youtube

Igra Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse je do 20. listopada 2021. besplatna za sve koji se prijave na Epic Games i dodaju u svoju biblioteku je zabavna zombi avantura iz 2005. s vrlo visokom ocjenom, za razliku od Konami eFootbal 2021 igre.

Usprkos tome što je stara skoro 16 godina Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse će vas i dalje lijepo zabavljati svojim humorom i šalama kojih ima na svakom koraku. Patrljka je netko probudio iz pedesetogodišnjeg sna, a vi mu trebate pomoći u osveti onima koji su to uradili.

 Stubbs-01 Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Zujanjem po gradu moći ćete kontrolirati stanovnike svojim zombi moćima dok se borite protiv civila, policije i vojske, sve dok ne stignete do glavnog negativca, Andrewa Ponedjeljka. Dalje vam nećemo otkrivati, kako vam ne bismo pokvarili zabavu.

Za napuniti svoj arsenal zombi rigotine, granata od iznutrica i apokaliptičnih plinova potrebno je gricnuti ponekog prolaznika, s naglaskom na ukusnim mozgovima. Igra vam dopušta gađanje protivnika dijelovima svojeg tijela, možete gristi neprijatelje kako biste ih prebacili u svoju vojsku nemrtvih ili se priključiti nekom od svojih prijatelja u klasičnoj kooperativnoj timskoj zabavi s ekranom podijeljenim na pola. Napomena: prijatelj ne dolazi u paketu s digitalnom kopijom igre.

 Stubbs-04 Izvor: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Kako je u pitanju starija igra koja koristi originalni Halo engine sistemski zahtjevi nisu preveliki pa će Patrljko lijepo raditi na nekom Intel Core procesoru bilo koje generacije, u paketu s 4 ili 8 GB memorije i diskretnom grafikom niže klase (Radeon R9 M270 ili GeForce GTX 660) s bar 2 GB video memorije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI