ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Bezosovi mali pomagači | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Bezosovi mali pomagači

Autor Krunoslav Ćosić

Uskoro će Crni petak, ali pravi posao tek slijedi…

  Izvor: Ascannio / Alamy / Alamy / Profimedia

Amazon je već počeo sa svojim promocijama za Black Friday (Crni petak), ali Bezosovi radnici se pripremaju za ono što tek slijedi - slijede najstresniji dani u godini. Bilo da se radi o radnicima u skladištu ili dostavljačima svaka karika opskrbnog lanca bit će rastegnuta do svojih granica.

Milijuni potrošača diljem svijeta žude potrošiti svoj praznični novac na navodno najbolje ponude u godini.

I dok su mnoge tvrtke bile prisiljene otpuštati ljude, suočeni s pandemijom COVID-19, Amazon je krenuo u neviđeno zapošljavanje. Samo je u 2020. gigant e-trgovine stvorio 500.000 novih radnih mjesta, s još 170.000 dodano je u prvih devet mjeseci 2021.

Koliko ukupno ljudi Amazon zapošljava djelatnika i kako se kretao njihov broj kroz godine objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite „nove fore“ u internetskom pregledniku Chrome. Zanimalo nas je koliko su ažurni Googleov i Appleov operativni sustavi što se tiče nadogradnji pametnih telefona – Android 12 tek se očekuje, a iOS 15 je već tu neko vrijeme. Volite li retro teme onda ćete uživati u informacijama vezanima uz jukebox.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI