ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Microsoft vs. Apple | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Microsoft vs. Apple

Autor Davor Dakić

Suparništvu s Appleom traje već cijelo desetljeće

 Microsoft Apple (1).jpg Izvor: Shutterstock

Microsoft napreduje u odnosu na Apple što se tiče vrijednosti tvrtke. Njihovo suparništvo datira još iz pionirskih dana osobnih računala, uključujući roditeljske garaže, otrcane brade i štreberske naočale.

Microsoft je ponovno ispred Applea, zauzevši titulu najvrjednije javne tvrtke na svijetu. Nakon Appleovog izvješća o dobiti u četvrtom tromjesečju, koje je otkrilo u kojoj mjeri globalni nedostatak čipova utječe na proizvođača iPhonea, Microsoftova tržišna kapitalizacija je nadmašila Appleovu.

Detalje o suparništvu i vrijednostima tvrtki objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte detalje o igri God of War, a detalje otkriva još jedan tehnološki div. Daimler će u Mercedes automobilima uskoro ponuditi novu opciju plaćanja, direktno iz vozila. Protiv celulita boriti se možete i uz pomoć vakuumskog uređaja s infracrvenom toplinom. Razmišljate o poklonima za Božić, a na pamet vam pada PlayStation 5 – mala je šansa da ćete ispod bora ili jelke pronaći mnogima omiljenu igraću konzolu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI