PROTIV CELULITA Uz vakuumski uređaj s infracrvenom toplinom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PROTIV CELULITA Uz vakuumski uređaj s infracrvenom toplinom

Autor Dijana Kaćanski

Iako je prošlo vrijeme toplih dana, obratite pažnju na njegu tijela i zatezanje kože s anticelulitnim učinkom

 djevojka tijelo.jpg Izvor: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Naslagu masnog tkiva s karakterističnim čvorićima i udubljenjima, a ima ga gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola na stražnjici, nogama, trbuhu i nadlakticama, nazivamo celulit.

Ovaj se izraz prvi put pojavio 1920. godine i od tada se često spominje u časopisima, uglavnom za žene budući su one puno sklonije ovoj pojavi od muškaraca.

 Anticelulitni masažer 1.jpg Izvor: amazon

Kao najčešći uzrok ovih naslaga spominje se neredovita i nezdrava ishrana, nedovoljno sna i stresni način života pa je preporuka svim damama da pametnom promjenom načina života poboljšaju stanje svoje kože.

A kako bi za svoju kožu učinile više čak i u ovim hladnijim danima razmislite o nabavci uređaja anticelulitni masažer koji djeluje protiv celulita i izgleda narančine kore kroz kombiniranje vakuumske masaže i infracrvene topline dok se kupiranjem postižu još bolji rezultati.

 Anticelulitni masažer 2.jpg Izvor: amazon

Korištenjem hladne glave nekoliko minuta nakon svakog tretmana doprinijet će nježnom smirivanju kože dok će tri razine intenziteta i tri izmjenjive glave koje se prilagođavaju bilo kojem dijelu tijela pridonijeti glatkoj koži.

Ergonomski dizajn prilagođen je sigurnom i ugodnom radu, uređaj se puni putem USB kabela, u kompletu se nalazi i 20 zamjenjivih filtera, a zbog malih dimenzija uređaj se može nositi čak i na put.

Nakon tretmana ovim uređajem koža će postati vidljivo glatkija i dobit će na čvrstini, a kako masažerom možete tretirati cijelo tijelo, od ruku, nogu, trbuha, do bedara i stražnjice, uz zdraviji izgled, koža će biti još ljepša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI