STIMULIRANJE MIKROSTRUJOM Protiv umora i za vitalnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIMULIRANJE MIKROSTRUJOM Protiv umora i za vitalnost

Autor Dijana Kaćanski

Što su kraći i hladniji dani sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a to ne čini dobro očima

 Masažer za oči 1 Izvor: Aliexpress

Svakodnevni ubrzani tempo života, dugotrajno gledanje u monitore na poslu kao i gledanje televizije navečer uz premalo sna neminovno dovodi oči do umora, a mogu se javiti i neke ozbiljnije pojave.

Stoga bi trebalo više vremena provoditi u prirodi jer to odmara oči, a za vrijeme rada na računalu pripaziti na adekvatnu rasvjetu prostorije, dobro provjetravati prostorije u kojima boravimo te raditi što je moguće veće pauze i na taj način odmarati oči.

 Masažer za oči 2 Izvor: Aliexpress

Postoje brojne kapi za oči kojima si možemo pomoći pa bi trebalo pronaći adekvatne za određenu vrstu problema, a ukoliko vam je prikladnije ovaj problem možete pametno riješiti naručivanjem masažera za oči po cijeni oko 40 američkih dolara.

Putem posebne niskofrekventne mikro struje, za vrijeme masaže duboki mišići oko oka osjete masažu u tri smjera pa se već za samo 5 minuta djelovanja dnevno može postići ublažavanje umora.

 Masažer za oči 3 Izvor: Aliexpress

Kroz 3 stupnja postavke intenziteta može se pronaći idealan stupanj za svaku pripadnicu ljepšeg spola te to dovodi do smanjenja podočnjaka, ublažavanje tamnog područja ispod oka, masažom se ublažavaju bore oko oka, a masaža utječe i na opuštenost.

Mikro vibracije potiču i mikro cirkulaciju oka koja osim ublažavanja umora omogućava bolju apsorpciju kozmetike koju koristimo za njegu oko oka dok crveno svjetlo povećava aktivnosti koje dovode do proizvodnje kolagena pa odmorne oči pridonose i ljepšem izgledu lica.

Masažer za oči teži samo 40 grama i može se upotrebljavati za vrijeme bilo kakve aktivnosti pa bi bilo dobro na ovaj način aktivirati vitalnost i pojačati elastičnost kože oko očiju u cilju uklanjanja umora, zdravog izgleda i ljepote.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI